torsdag, januar 11, 2007

De næste par dage bliver seje

Ja som overskriften antyder så har jeg nu taget hul på et par dage hvor tingene nok vil komme til at gå lidt friskt derudaf.

Som altid om torsdagen har jeg efter arbejde 22 børn på scenen fordi de så frygtelig gerne vil spille noget teater og det skal de da have lov til syn's jeg. Så derfor har jeg i mange år instrueret en forestilling der løber af stablen lige før vinterferien så det snærper derhenad.

Og så i morgen tidlig henter jeg en kollega hvorefter vi mødes med resten af personalet i et sommerhus ved Vesterhavet hvor vi skal have "pædagogisk week-end". Håber ikke at pædagogikken forsvinder ud på de små timer (er det tilfældet - så pyt med det - det kan også være meget hyggeligt).

Der er jo også lidt der skal ordnes inden jeg tager afsted - skal f.eks. lige forberede at jeg på arbejde skal være heks der laver suppe over et bål (håber jeg kan finde edderkopper nok).
Nu er det jo altså bare det ved det at herude vestpå da blæser det en halv pelikan lige for øjeblikket så jeg håber at gryden kan finde balancen.

Kan I have det godt derude alle mand.

En cirkel der ikke rigtig cirkulerer (!)

Vi er medlem af en kunstcirkel, der fungerer på den måde at man hver måned får et nyt billede og så skal aflevere det billede man har haft hængende i en måned. Når der er gået et år samles vi så alle og har mulighed for at kigge på billederne igen (og de nye til cirklen i det næste år).
Man har så også mulighed for at købe nogle af de billeder der har cirkuleret.

Nu er der så bare lige sket det at kokken har forelsket sig i et billede som hun har meget svært ved at skulle pille ned igen - og er I klar over derude hvor hurtigt en måned går - nåh men nu har jeg så "snydt" i snart 3 måneder for jeg afleverer da bare det billede jeg får når måneden er omme. Gad vide hvor længe det går godt!!!

Men I må da give mig ret i at det er et meget smukt billede.

Jeg har faktisk flere hængende af kunstneren - dem viser jeg en anden gang :-)


mandag, januar 08, 2007

Helt ærlig .... så kan det da være ligemeget .. hvis det skal være på den mådeAltså hvis der ikke vil komme sne og ingen høj himmel med klar frost - ja så må I altså meget undskylde så er jeg meget mere end klar til at tage imod en masse forårstegn.

Jeg vil have krokos, hyacint og påskeliljer og det skal være snart!!!!

Endelig fri

Ja som overskriften antyder synes jeg bestemt det har været en lang og sej dag. Har faktisk ikke lukket et øje siden kl. 3.oo - er virkelig en torsk til at sove når jeg ved at det er vigtigt at jeg kommer tidligt op og til tiden. Klokken 4.00 stod min mand op (en time før det var nødvendigt) for nu var han blevet træt af at vende sig i takt som han sagde. Så man må gå ud fra at han så godt og vel har nået sit fly og er vel ankommet til Polen. Jeg er nu endelig kommet hjem fra jobbet og ved at det ikke bliver en lang aften for mit vedkommende. Heldigvis skal jeg så til gengæld først møde til middag imorgen.

søndag, januar 07, 2007

Kan man ønske sig mere - ja jeg spørger bare

Er de ikke fantastiske - vores dejlige Andreas sammen med sin lillesøster Mathilde klar til at indtage verden kl. 7.oo om morgenen. For som deres mor så ganske rigtig siger: Det er på det tidspunkt de er pænest og renest og det kan hun jo for så vidt have ret i!!!

Fru koch på webbyen eksisterer stadig

Som nogen vil vide har jeg skam stadig min hp på webbyen og der er I som altid velkomne.

Det er bare ikke lige blevet til så meget nyt - men kig alligevel forbi hvis du har lyst!

Vejret egner sig fantastisk

Idag er det da heldigvis så gråt i vejret så det ikke indbyder til hverken det ene eller det andet. Om lidt bliver bilen pakket med glemte sager fra julen og kursen sat mod vores datters domicil i nærheden af Kolding. Et lille smut ind i storcenteret er også programsat. Så der er dømt total afslapning.
Er måske også meget godt. Mandag starter som regel brat med for lidt søvn søndag nat fordi jeg har en åbnevagt mandag morgen, hvor jeg siger godmorgen til nogle søvnige børn klokken 6.15 - og for at det skal være helt perfekt skal min mand køre til lufthavnen kl. 05.00 i morgen tidlig for at flyve et par dage til Polen. Så er der vist fundet på undskyldninger nok for at tage en slapper i dag.