mandag, februar 15, 2010

I undtagelsestilstand ….. næsten!!!!

Stimulanser skal der til!!! I min verden er den bedste stimulans forårsblomster. Hvis det skulle nytte burde jeg have hele huset fyldt op med påskeliljer…….

IMG_6754

En sjælden fugl har været forbi her i huset. En af mine facebook venner kalder den en rørskade. Der findes åbenbart mange varianter af skader. Denne her fløj lige hen over huset – men desværre landede den ikke her på adressen.

Kort fortalt havde vi i et stykke tid et par fliser der dansede tango….. de stod nærmest op i en spids og kunne fjernes med fingrene. Den lokale smed mente det var lige efter lærebogen, så op med gulvet for at finde utætheden……. Ingen utæthed at skue ;((((((

Så nu hedder det et nyt badeværelse. Sjovt nok har vi længe kigget på alverdens badeværelser fordi vi trængte til et nyt.

I SOMMERHUSET!!!! Nu blev det så til et nyt her på adressen. For egen regning udenom forsikringen.

Behøver jeg at sige at det var ikke lige det vi havde regnet med. Så nu er der brug for alle stimulanser for at humørbarometeret kan komme lidt op……. Men for at flytte fokus fra støv og murbrokker er der påskeliljer at kigge på …. kigger man længe nok er det dem der tager plads på nethinden…….

God dag til jer derude :o)) Foråret er lige om hjørnet – jeg ved det !!!!!