lørdag, oktober 10, 2009

Så gik der tid med det …….

Så er der igen gået en uge.Bare sådan med et knips med fingrene! En svigerinde ligger på sygehus efter et grimt fald. Et brækket lårben er ikke at spøge med. Så det krævede et besøg.

Når vi tager på tur til “mit” sønderjylland kører vi forbi Ribe.Og hver eneste gang tænker jeg på, at næste gang vil jeg ind i byen for at snuse til stemningen.

For mange år siden var jeg med til at starte en forretning op lige præcis der midt i domkirkebyen. Der er så smukt!

Og lige for tiden havde jeg bare brug for lidt luft til at snuse skønheden ind. Ikke tænke bare sanse! Og det skal jeg love for at jeg gjorde!

 

IMG_6255

 

Så der blev snust godt ind af den sønderjyske luft på vej til Haderslev Sygehus. En fin dag og et godt besøg blev det til…..

 

IMG_6256

Slik for øjnene bliver man aldrig træt af – og i dag har vi vagten i Janusbygningen og der er sandelig også masser af slik for øjnene!

God dag til dig der kigger;o)

søndag, oktober 04, 2009

Højre arm op i luften

… og klap så dig selv på venstre skulder, mens du siger godt gået!!!!

Sådan har jeg det i dag. Har været igang hos datteren med at lave mad til fryseren. Sammen med hendes svigermor er vi gået amok og har forvandlet ca. 10 kilo fars til:

Frikadeller

Boller til boller i karry

Lasagne

Mexikansk kødsovs

Forloren hare

og så blev det også til flere foliebakker med koteletter i fad og kogte kyllinger til både det ene og det andet……

Vi var sådan set ved at mene, at det var noget vi kunne tjene kassen på.

Tænk jer at stå udenfor en SFO ved lukketid og så lige tilbyde travle børnefamilier at lave mad til deres fryser, så deres hverdag kunne blive bare en lille smule mere afslappet! Vi handlede ind til hele herligheden lørdag formiddag ved 10-tiden og da klokken var 16 var der mad i fryseren.

Så det er højre arm op osv.osv.osv…….

Idag skal der slappes af – vi trænger! God dag til dig der kigger;o)