lørdag, oktober 10, 2009

Så gik der tid med det …….

Så er der igen gået en uge.Bare sådan med et knips med fingrene! En svigerinde ligger på sygehus efter et grimt fald. Et brækket lårben er ikke at spøge med. Så det krævede et besøg.

Når vi tager på tur til “mit” sønderjylland kører vi forbi Ribe.Og hver eneste gang tænker jeg på, at næste gang vil jeg ind i byen for at snuse til stemningen.

For mange år siden var jeg med til at starte en forretning op lige præcis der midt i domkirkebyen. Der er så smukt!

Og lige for tiden havde jeg bare brug for lidt luft til at snuse skønheden ind. Ikke tænke bare sanse! Og det skal jeg love for at jeg gjorde!

 

IMG_6255

 

Så der blev snust godt ind af den sønderjyske luft på vej til Haderslev Sygehus. En fin dag og et godt besøg blev det til…..

 

IMG_6256

Slik for øjnene bliver man aldrig træt af – og i dag har vi vagten i Janusbygningen og der er sandelig også masser af slik for øjnene!

God dag til dig der kigger;o)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hver morgen tænker jeg på Ribe...For på mit spisebord står en plante-ting, indkøbt i Ribe sidste sommer..lige der ved Domkirken. Ribe er en skøn ny..og dit indlæg får mig til at savne...jeg tror lige jeg smutter ud til spisebordet og længes :-)

johanne sagde ...

Ååh, jeg skal love for, det er slik for øjnene. Især det sidste billede kan jeg slet ikke løsrive mig fra, der gad jeg godt slendre en tur lige nu. Jeg har aldrig besøgt Ribe, så kan desværre ikke udtale mig :-)
God bedring til svigerinden, et brækket lårben lyder slemt.
Knus herfra.

kokken sagde ...

Anne Ribe er så smuk og der er så meget historie om ørerne på een, så man kan faktisk kun slappe af!

kokken sagde ...

Johanne! Jamen du burde jo tage afsted en tur, men du bor jo selv det smukkeste sted i dk;o) Et brækket lårben er bestemt ikke det sjoveste og de snakker om at sende hende hjem i næste uge. Hun kan ikke GÅ!!! Jeg forstår ingenting men håber det bedste....

Lene sagde ...

Kære fru kok, det er godt at du tager dig tid til at sanse, for man kan hurtigt få for travlt. Jeg har udfordret dig på min blog, find 7 ting i dit hjem, der er grønne :-) Knus

kokken sagde ...

Nå Lene grønne ting er vel ikke det værste;o) Men nu må kameraet lige have lidt batteri først - indtil da: God dag til jer i vildmosen!