lørdag, august 04, 2007

Se her kommer mutter med kost og spand

... eller noet ...

Vi må ihvertfald sige: Revyen er på trapperne og de sidste (læs kokken +/-) var hjemme igår omkring midnat og sørme om ikke vi skal mødes igen kl. 9.00. Og så skal den da vist have en rigtig skalle idag ....

For dem på billedet gik det nogenlunde - men de har altså også prøvet det mange gange - hende til venstre skulle til fest bagefter så måske har hun ondt i håret idag hvem ved? Jeg skal ikke holde mig tilbage for at synge højt når hun er i nærheden.

Glæd jer bare ..... det gør vi!

fredag, august 03, 2007

Der er blevet klippet men ikke klistret ......

Ja, jeg har fået klippet lidt i facon og det har pyntet. Tænk hvis man kunne klippe sig selv lidt i facon så ved jeg godt hvordan min talje skulle være !!!!

Men det har da pyntet lidt og nu ser det helt indbydende ud igen - altså hvis nogen skulle gå forbi og glemme at komme ind ......

Lidt har vi da gjort....

Den græske "taverna" er blevet genetableret. Efter næsten 3 uger uden at der er nogen der så meget som har kigget til haven, ja så er de sidste dage blevet brugt rigtig godt!
Nu er det næsten ved at være normale tilstande igen. I går havde jeg god hjælp fra børnebørn og bonus-børnebørn. Der blev fejet og regeret og det endda ind i alle hjørner og kroge... så det er dejligt med nogle gode hjælpere.

Week-enden står på revy. Der er øve-week-end startende sidst på eftermiddagen så det er med at få pudset lidt tekster af og så ellers få ladet op.......

onsdag, august 01, 2007

Man tror ikke sine egne øjne ...

Ikke desto mindre er det sandt ..... solen var her lige fra morgenstunden af .... og den bliver her måske endda et par dage.

Jeg er den der er smuttet - ingen ved hvornår I hører fra mig igen ....


mandag, juli 30, 2007

Hjemme igen .....

Ja så er sommerhuset pakket ned for denne gang og vi er hjemme igen. På turen derop var vi taget afsted i hver sin bil og på turen hjem tog jeg chancen og tog et billede af bil og trailer på vej hjem fra sommerferie.

I silende regnvejr tog vi afsted og i silende regnvejr tog vi hjem!!!

Men der har også været opholdsvejr - som f.eks. den dag hvor vi tog på udflugt og Asger lige pludselig ikke lugtede alt for godt - så er det godt at have en far der lige kan finde et sted hvor man kan få en frisk og ren ble på :-)

Alle er nu taget hver til sit og for nogle er hverdagen begyndt idag efter tre ugers ferie med vejr som vi ikke gider snakke mere om ......

Verdenskunst i sandet .....

Verdensmesterskabet i sandskulpturer blev afholdt den 23.juni 2007 og tre dage efter faldt der på stedet 80 millimeter regn med vindstød af stormstyrke .... alle 14 skulpturer der deltog i konkurrencen blev helt eller delvist ødelagt.

Nye skulpturer er opført og nogle er repareret, men ingen tvivl om at det har været svært for arrangørerne at verdenskunsten druknede i regn.


Alligevel må man sige at udstillingen bestemt er et besøg værd .... og har man børn med kan de også øve sig i den svære kunst at lave verdenskunst i sand.

Det gjorde Asger i hvert fald....


søndag, juli 29, 2007

Vi var inviteret i byen/på landet

En dejlig tur til sønderjylland og min niece og hendes familie var på programmet i går.
De bor det mest fantastiske sted lige ud til en kæmpestor sø i nærheden af Haderslev.Deres børn er forlængst konfirmerede men ikke desto mindre var vi igår inviteret til efterkonfirmation sammen med den ældre del af familien - og hvor er vi heldige at de gider os.
Billederne viser turen ned til deres fantastiske bolig og jeg forstår godt at det har været nødvendigt at sætte et skilt op med adgang forbudt for hvem kunne ikke tænke sig at tage på tur i de flotte omgivelser.

... og så kunne jeg lige tage et billede fra min plads ved spisebordet uden at flytte mig en tomme og se bare for en udsigt .....
en dejlig dag/aften har vi haft .... og vi kan kun sige tusind tak til vore værtspar !!!