onsdag, november 04, 2009

Der er nok at drømme om …..

Man kan drømme sig tilbage til de smukke tulipaner, der kunne plukkes ind ude fra haven, da det var forår. Åh en fryd at stikke næsen ned i den fantastiske farve……..

IMG_5433

Eller drømmen om at springe i det græske ø-hav fra en båd. Ned i det flotteste vand – åh det er så godt for sjælen med den slags oplevelser – der kunne jeg drømme mig hen igen ……

IMG_5866

Men lige nu er hverdagen fyldt med lys i mørket ………

IMG_6428 

både ude og inde…. Mørket har taget over og det føles som om der er hundrede år til at lyset vender tilbage!!

IMG_6439

 

Heldigvis kom der lige en pakke med posten igår fra Hostrik. Det er det rene guld – Noro når det er bedst. Japansk luksus – intet mindre!

IMG_6434

Et eller andet til at slynge rundt om halsen skulle det gerne blive til – som om jeg mangler – men det er så godt for sjælen her i den mørke tid med guld i strikkekurven.

Og jeg ved det jo godt – før jeg får set mig om er det december med alle hemmelighederne og hyggen indendøre. Hjemmebag og lugten af gran …….

Indtil da kravler jeg lige lidt sammen og tænder for en pind i brændeovnen – det er faktisk heller ikke så dårligt – når jeg tænker mig om;o)

God dag til dig der kigger:o)

søndag, november 01, 2009

Ondt i håret????

Ja, det tror jeg da nok lige at vi har idag. En fantastisk sølvbryllupsfest i går kunne da lige få os ned med nakken i dag!!

 

En dejlig aften der trak både latter og tårer.

Et fantastisk dejligt par der har holdt sammen i 25 år, havde inviteret. Og deres skønne børn holdt bl.a. tale så ikke et øje var tørt.

Og så havde de arrangeret en tur til Rom som en overraskelse. “Og I skal afsted på mandag”  blev afslutningen på den tale. Og der var sørget for fri på arbejde for begge forældre.

Jamen hvor er tiden blevet af? Når jeg tænker på at deres datter fra tid til anden, som ganske lille tit var forsvundet, men så bare sad på mit køkkenbord og hørte H.C. Andersens eventyr, mens kartoflerne blev befriet for deres skræl……

Ufatteligt at man efter sådan en aften  har lyst til at køre til Tyskland for at handle vin osv. til julen – se det forstår man jo ikke – med det hovede vi har idag!

Ikke desto mindre var det sådan det blev!

IMG_6408

Og i dag kørte vi igen direkte forbi Ribe – men der er nu også smukt fra omfartsvejen skulle jeg hilse at sige!

Inden længe starter en ny uge – og der vinker en ny fest igen på lørdag! Kald os bare fest-aber;o)