onsdag, november 04, 2009

Der er nok at drømme om …..

Man kan drømme sig tilbage til de smukke tulipaner, der kunne plukkes ind ude fra haven, da det var forår. Åh en fryd at stikke næsen ned i den fantastiske farve……..

IMG_5433

Eller drømmen om at springe i det græske ø-hav fra en båd. Ned i det flotteste vand – åh det er så godt for sjælen med den slags oplevelser – der kunne jeg drømme mig hen igen ……

IMG_5866

Men lige nu er hverdagen fyldt med lys i mørket ………

IMG_6428 

både ude og inde…. Mørket har taget over og det føles som om der er hundrede år til at lyset vender tilbage!!

IMG_6439

 

Heldigvis kom der lige en pakke med posten igår fra Hostrik. Det er det rene guld – Noro når det er bedst. Japansk luksus – intet mindre!

IMG_6434

Et eller andet til at slynge rundt om halsen skulle det gerne blive til – som om jeg mangler – men det er så godt for sjælen her i den mørke tid med guld i strikkekurven.

Og jeg ved det jo godt – før jeg får set mig om er det december med alle hemmelighederne og hyggen indendøre. Hjemmebag og lugten af gran …….

Indtil da kravler jeg lige lidt sammen og tænder for en pind i brændeovnen – det er faktisk heller ikke så dårligt – når jeg tænker mig om;o)

God dag til dig der kigger:o)

6 kommentarer:

Jette sagde ...

Sikke lækre ting, de har i den butik :)

kokken sagde ...

Det har de Jette og de giver oven i købet gode rabatter når man bliver fast kunde - kan kun anbefale den på det varmeste!

anjoe sagde ...

Jeg kiggede - og ønsker retur dig en god dag :-D

kokken sagde ...

Tak for det Anjoe!!

Marianne sagde ...

Den mørke tid kan nemlig være ganske hyggelig og varm.... Og jeg sidder hele tiden på nettet og kigger på hytter ved vesterhavet.... jeg savner.... måske vi allerede skal afsted i påsken... Stod det til mig kørte jeg imorgen...

kokken sagde ...

Hver årstid har jo sin charme, det skal jeg bare lige mindes om af og til. Jeg er ikke til mørke og vinter, men du har ret at det kan være hyggeligt med levende lys osv.;o) Åh ja, vesterhavet er dejligt lige meget hvornår på året man er her!!! Klem til dig og dine:o)