søndag, november 01, 2009

Ondt i håret????

Ja, det tror jeg da nok lige at vi har idag. En fantastisk sølvbryllupsfest i går kunne da lige få os ned med nakken i dag!!

 

En dejlig aften der trak både latter og tårer.

Et fantastisk dejligt par der har holdt sammen i 25 år, havde inviteret. Og deres skønne børn holdt bl.a. tale så ikke et øje var tørt.

Og så havde de arrangeret en tur til Rom som en overraskelse. “Og I skal afsted på mandag”  blev afslutningen på den tale. Og der var sørget for fri på arbejde for begge forældre.

Jamen hvor er tiden blevet af? Når jeg tænker på at deres datter fra tid til anden, som ganske lille tit var forsvundet, men så bare sad på mit køkkenbord og hørte H.C. Andersens eventyr, mens kartoflerne blev befriet for deres skræl……

Ufatteligt at man efter sådan en aften  har lyst til at køre til Tyskland for at handle vin osv. til julen – se det forstår man jo ikke – med det hovede vi har idag!

Ikke desto mindre var det sådan det blev!

IMG_6408

Og i dag kørte vi igen direkte forbi Ribe – men der er nu også smukt fra omfartsvejen skulle jeg hilse at sige!

Inden længe starter en ny uge – og der vinker en ny fest igen på lørdag! Kald os bare fest-aber;o)

2 kommentarer:

Lene sagde ...

se det kan vores børn ikke gøre! Landmanden er jo egen arbejdsgiver, det var ellers en helt fantastisk gave :-)

Håber håret er holdt op med at gøre ondt, ellers må du stryge det blidt :-)

kokken sagde ...

Ja, det var en smuk gave og der var ikke et øje tørt:o) Dejligt når de unge mennesker gør en så stor indsats for at glæde! Håret er holdt op med at gøre ondt - men tak for et godt råd;o)