torsdag, september 17, 2009

Er verden da helt af lave…. nej ikke helt endnu

I min verden findes der èn der er på arbejds-fordeling, èn der er arbejdsløs (ja faktisk op til flere når jeg tænker efter).

Et par stykker er gået totalt ned med flaget, og der er også symptomer på stress både her og der….

Så er det godt at komme ud i luften og tømme hovedet. Og det har jeg været idag…. og jeg mødte lidt af hvert…..

En smuk engelsk rose på min vej ud af haven, det er jo et helt eventyr….

IMG_6155

 

Tallerkensmækkeren smækkede sin flotte farve lige op i synet på mig, så hvis ikke jeg var vågen, ja så skal jeg da lige love for at jeg blev det….

 

IMG_6157

 

Høstanemonerne synger på det sidste – men er smukke alligevel – ligesom en masse mennesker bliver det , når de når en bestemt alder ;o)

 

IMG_6156

Og gåturen bød også på mødet med en cyklende bekendt, der lige i forbifarten kunne nå at fortælle om en dejlig tur til Paris med børn og børnebørn – faktisk helt uden at stoppe og for slet ikke at tale om at stå af cyklen - og sådan er der så mange glæder og sjove episoder når man gider at kigge sig omkring!

Solen skinner og jeg tager i sommerhus i aften. Bare for at tage videre til Malling til en bedsteforældre-dag i morgen. Og derefter week-end ved vesterhavet.

Tror hovedet vil have godt af den friske vesterhavsluft!

God dag til dig der kigger;o)

søndag, september 13, 2009

Æblets dag

Lørdag var æblets dag -  og jeg skal da lige love for at vi tog det meget alvorligt ….. Vi fyldte bilen med fem unger og madpakker og så gik turen ellers til Fyn, hvor der blev hentet æbler til den store guldmedalje……

IMG_6139

Og der er noget at holde styr på når først vi kommer afsted, så det var med at holde mandtal og så lige fortælle lidt om reglerne for æbleplukningen inden vi gik igang.

IMG_6140

 

Og der blev hentet æbler nok til hele vinteren, til begge familier….IMG_6144

… og mon ikke jeg får lidt lavet til både glas og fryser?

Dejligt at samle forråd, og godt at have råvarerne i hus hvis man skulle få lyst til chutney,marmelade,gele eller bare en gang mos!!

Man skulle jo da helst ikke blive arbejdsløs!

God dag til dig der kigger!!!

Et dejligt besøg i sønderjylland

På en eller anden måde så er himlen altså mere blå i sønderjylland! Forstå det hvem der kan. Og der er naturligvis hejst et flag når man har besøg, der ikke kommer alt for tit.IMG_6129

 

Flaget er en vigtig ting når man bor i sønderjylland.

Da jeg var barn sagde man, at hvis der ikke var en flagstang i haven, ja så var det fordi der boede en tysk familie!!!!

Og det var ikke så godt på det tidspunkt.

Og hvis der var udsigt til at man kom slæbende hjem med en hjemme-tysker, ja så kunne man ikke regne med at det faldt i god jord. Sådan er det forhåbentlig ikke længere, men sådan var det altså engang.

En dejlig dag sammen med familien har vi haft ….

IMG_6130

… og der er altså bare så hyggeligt i sønderjylland!!!!

Og hjem blev der slæbt af ting og sager! Og bedst af alt: Gamle billeder – en hel cigarkasse fyldt med dem. Og hvor blev der grint og fortalt om hvert eneste billede. Og jeg elsker hvert eneste af dem og er så glad for at jeg måtte få dem med hjem!

En dejlig dag blev det!!!!