fredag, februar 27, 2009

Jeg har befundet mig i et højere luftlag nu i flere dage….

Jeg har jo nærmest været på speed. Jeg ææælsker bare alle de SFO-unger – og jeg æælsker alle de SFO-voksne – og jeg æææælsker at lave teater sammen med dem!

Ja de har simpelthen være ganske og aldeles fantastiske. Det er ikke hvorsomhelst, at man kan “køre” omkring 80 børn hen over scenen i en forestilling…men det kan VI!!!!!!

Og børnene gik op i det, da det først gik løs. Og som altid er der børn der ikke er vant til sejre, som idag kan være rigtig, rigtig stolte over at her var der noget som jeg bare var helt fantastisk god til. Og det er så det jeg elsker allermest.

At få børn til at vokse og føle at de gør en forskel.

Og at der er noget de er gode til – måske endda bedre til end nogen af de andre fra klassen – der er så vant til at få ros, at de næsten ikke længere lægger mærke til det.

prinser og prinsesser

Og det gør det jo ikke mindre festligt når man er sammen med prinser og prinsesser! De ser lidt underlige ud i ansigtet , men det skal man ikke lade sig narre af. De har de yndigste ansigter hver især.

Men jeg har bare ikke spurgt om lov til at smide dem op på min blog!

I dag skal der slappes lidt af inden der kommer nogen forbi i eftermiddag der lige skal have lavet en sang.

Ja, det er bestemt ikke kedeligt at være mig;o)

God dag til dig der kigger!!!!!

tirsdag, februar 24, 2009

Jo, jo der er da liv I mig stadigvæk

Men det kører i et lidt hurtigt tempo lige for tiden. I går skulle der øves børneteater i “min” SFO. Og jeg er så heldig at være tilkaldt for at instruere! Jamen er det ikke fantastisk.

I går aftes var der “tøsetræf” her på adresen, med tidligere kolleger – så hyggeligt. Vi har holdt sammen siden 1972 (!) og har fulgt hinandens børn vokse op og i det hele taget været vidne til hinandens liv! Og det er stort……

IMG_5086

Og dagen i dag blev skudt igang med en tur til svømmestadion, for at gøre kroppen klar til endnu en dag med børneteater her i eftermiddag.

I morgen og på torsdag går det så rigtig løs – og jeg vil tro at jeg skal slappe rigtig meget af fredag!

Så – nu ved hvorfor der kan være lidt stille her på adressen;o))

søndag, februar 22, 2009

Herning Messecenter var et besøg værd ……

Og på vej til Herning blev “Ham-I-ved-godt” beordret til at holde ind til siden.

For sikke et syn der var at skue! Og jeg kan kun sige at der var mange, mange flere end dem I ser her. Og sådan kan en ganske almindelig lørdags-formiddags-tur blive til en oplevelse!

Og hvor er det godt at jeg er gift med een der stopper bilen når han bliver bedt om det;o)

IMG_5070

Men vi nåede Herning Messecenter i fin stil og der var rigtig, rigtig mange rejse-glade mennesker.

Og nok at kigge på.

Og sjovt nok mødte vi en kvinde vi havde holdt juleaften og nytårsaften med i Thailand. Ja,ja hvor godtfolk er, kommer godt folk til……

Men det var jo sommerrejsen vi skulle kigge efter – og hvem kunne ikke forestille sig mig og min elskede på hesteryg langs strandkanten i Grækenland?! IMG_5076

Nåh, men Grækenland har en plads i hjerterne her i huset. Og det år vi havde sølvbryllup var vi på Rhodos og var nyforelskede;o)

Hvad var så mere nærliggende end en tur til Rhodos, det år hvor vi kan fejre 40 års bryllups-dag.

Så der er bestilt en kombinations-rejse til Greece!!! Een uge på Rhodos og en uge på Symi!

Spørg lige om jeg glæder mig?!!!!!

God dag til dig der kigger;o))