fredag, juni 20, 2008

Puh ha den var hård .....

De unge mennesker i Kolding var til koncert sådan ca. 2 timers kørsel fra deres hjem. Og dem der var endnu yngre skulle passes af dem der var ældst. Kan I følge med?

Nåh, men det jeg bare lige ville sige var: Kom hjem fra Kolding klokken 3 i nat efter at have passet et par fantastiske unger.....

Og når arbejdsdagen slutter, pakkes der en trailer med noget af det, der skal bruges til en carport i Malling.

.... dejligt at de unge kan bruge os til noget!

God week-end derude!

onsdag, juni 18, 2008

Kun en lille bid ....

... har vi taget i det ene hjørne, af et overflødighedshorn kaldet Mallorca!Vores gode ven Troels har i mange år beskæftiget sig med rejser, og har været rejseleder på Mallorca, så vi var i rigtig gode hænder!

Vi har set appelsinlunde.......


... og appelsinsælgere :-)


Soller-bugten og omegn er så fantastisk smuk og malerisk så man kan godt forstå at ganske mange berømtheder har valgt at have Deres sommer-residens lige præcis i det område!

Så derfor har jeg besluttet at lige præcis dette lille sommerhus skal jeg have investeret i. Er det ikke smukt! Nu er problemet bare det at min veninde Ingelise har fået samme ide, og deles om det kan ikke komme på tale mener jeg.

Så jeg må nok droppe den tanke. Det ligger ellers lige så smukt med bjerge i baggrunden og med udsigt over den smukkeste dal. SUK!

tirsdag, juni 17, 2008

Heldigt at øen ikke væltede .....

Det kunne let være sket , for vi var rigtig mange der var taget afsted sammen.

Dejlige venner fulgtes med os. Deres to børn voksede op sammen med vores børn, da de også boede i Jylland. Og vi har fulgtes ad i mange år.
Så var det tid til at tage på ferie sammen hele banden. Ikke mindre end 21 personer var vi afsted.
Vi fyldte godt i landskabet når vi tog afsted sammen. 10 børn hvor den ældste er 7, ja det er noget der kræver sin mand/kvinde. Meen der skal da mere til at hyle os ud af det, så det gik bare derudaf.Dette er ikke en ny pingvin-art der kun findes på Mallorca - det er såmænd bare vores familie der var ude at investere i regntøj til alle ungerne. Første morgen vi vågnede styrtede det ned, og vi måtte ud at købe regntøj - sælgeren dernede smiler endnu!

Men inden dagen var omme blev det strandvejr ...... og der blev bygget sandslotte og leget af både store og små!
En sejltur med alle unger kræver lige lidt overblik og vi fyldte godt i den ene side af båden, skulle jeg hilse at sige.

De søde piger havde vi taget med hjemmefra!

Den gamle sporvogn kører stadig fra Puerto Soller til Soller By ....


.... og det var simpelthen nødvendigt for os at prøve!

Og med denne feminine udgave af Emil fra Lønneberg, ja så var det da noget af en udfordring når man betænker at siderne i sporvognen var åbne. Men vi havde efterhånden vænnet os til allesammen at have et vågent øje på lille Freya!

Så efter en uge med masser af larm og godt samvær, var det fire bedsteforældre der liiige havde brug for en uge i hinandens selskab, hvor der var tid til at se øen og hinanden.....

Det kommer I sikkert til at høre meget mere til!

mandag, juni 16, 2008

Så blev det hverdag igen

Vi er kommet hjem og vi har haft det ganske fantastisk - nu skal vi så lige vænne os til at udsigten ikke er denne her længere.

Vi har oplevet så meget sammen og alle mine fordomme omkring Mallorca er blevet gjort til skamme. Glem alt om grise-fester og fest og ballade. Det er en så helt igennem smuk og dejlig ø, så jeg skal helt bestemt tilbage på et tidspunkt, for der er sikkert rigtig meget jeg ikke har set endnu.

Jeg har så meget godt med i rygsækken som jeg helt sikkert også gerne vil dele med jer andre. Men lige nu skal det have lov til at bundfælde sig og blive sorteret lidt i hovedet.

Men vi er hjemme og har nydt hinandens selskab både store og små .... så det har været alle forberedelserne værd! En fantastisk tur har vi haft .....