onsdag, juni 18, 2008

Kun en lille bid ....

... har vi taget i det ene hjørne, af et overflødighedshorn kaldet Mallorca!Vores gode ven Troels har i mange år beskæftiget sig med rejser, og har været rejseleder på Mallorca, så vi var i rigtig gode hænder!

Vi har set appelsinlunde.......


... og appelsinsælgere :-)


Soller-bugten og omegn er så fantastisk smuk og malerisk så man kan godt forstå at ganske mange berømtheder har valgt at have Deres sommer-residens lige præcis i det område!

Så derfor har jeg besluttet at lige præcis dette lille sommerhus skal jeg have investeret i. Er det ikke smukt! Nu er problemet bare det at min veninde Ingelise har fået samme ide, og deles om det kan ikke komme på tale mener jeg.

Så jeg må nok droppe den tanke. Det ligger ellers lige så smukt med bjerge i baggrunden og med udsigt over den smukkeste dal. SUK!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er der dog smukt! Jeg kan godt forstå, I er fascineret af øen - den er jo så meget andet end grisefester i 60'erne med Simon Spis. Dejligt at høre, at I har haft det godt, fru Koch!

Lene sagde ...

Hvor er der smukt, og hvor er det godt at have dig hjemme igen og høre I har haft det godt. Og dit banner emmer af sol og sommer :-)

johanne sagde ...

Dejlige billeder, og dejlige minder at høre om. Velkommen hjem.
Hende appelsin-sælgersken (el. hvad man skal kalde hende) hun er da helt vidunderlig. Hende kan jeg lide.

Marianne sagde ...

Hvis du beslutter dig og kommer før Ingelise så kommer jeg gerne og rør i gryderne :-) Soller er en vidunderlig plet :-)

Anonym sagde ...

Tak for alle dejlige kommentarer. Godt at vide at du vil stå for det kulinariske Marianne hvis nu ;-) Johanne hun var simpelthen så fantastisk. Hun udstrålede en ro uden lige, og så var hun en rigtig forretningskvinde. Lige da vi nåede op ad den stejleste smalle gyde så havde hun lige banket en lille butik op. Alle vi så da vi nåede ned igen gik rundt med en pose appelsiner:-)