fredag, april 06, 2007

Hvis vi slapper mere af garanterer vi ikke for noget ....

Ja så er vi klar til ryk-ind her i det vestjyske. Ikke så meget hvad angår fysikken som mentalt.

Vi er taget i sommerhus og har lavet intet andet end det vi har lyst til. Det har været tid til eftertanke og til afslapning.

En ældre dame som vi holdt meget af er gået bort skærtorsdag og det har naturligvis fyldt meget og sat tanker igang.

Men nu er vi mentalt klar til at sige velkommen til børn og nogle af børnebørnene i morgen til frokost og til de efterfølgende påskedage.

Så er der dømt snak, spil og grin og naturligvis lidt lam og rødvin og ikke at forglemme sønderjyske sol-æg.

Ja, og lur mig om ikke påskeharen har lagt nogle æg udenfor påskemorgen det plejer den da, så jeg tror jeg må ud og kigge efter dem sammen med Asger, bare for en sikkerheds skyld.

Så resten af påskeferien kan godt komme an jeg er så klar så klar!!

torsdag, april 05, 2007

Did you expect me to say no .....

Ja jeg føler altså lige trang til at fortælle om en af vore mange oplevelser på vores tur.

En aften vi var ude at spise sidder der bagved mig et ungt par ved et to-mandsbord og på et tidspunkt ser jeg godt at tjeneren kommer med en køler med champagne. Pludselig gør min mand en masse fakter og nikker og hvisker om at jeg er nødt til at kigge bagud!!

Og hvad ser jeg - det samme som resten af restauranten - en engelsk (gentle)mand ligger på knæ med en æske fra en juveler og beder den unge dame om at gifte sig med hende!!!

Og så er det altså at hun inden hun får fremstammet det vigtige ord "yes" siger ovennævnte replik.

Og jeg kan sandelig da godt følge hendes tankegang.

Skulle det nu absolut være i al offentlig hvor det var sværere for hende at svare nej - ja hvad ved jeg om den slags - vi var ihvertfald mange der fik en ekstra een på opleveren - og det er jo aldrig til at kimse ad!

onsdag, april 04, 2007

Der findes mange måder at tjene sine penge på


Ja der er rigtig mange måder at tjene penge på.


En af dem er at lave figurer i sand.


Der er nogle der er virkelig skrappe til det.


I nærheden af vores sommerhus er der hvert år en sandskulptur-festival og det er sandelig da i stand til at tage pusten fra hele familien når vi ser hvad man er i stand til at lave.


Denne mand havde indtaget et hjørne af stranden hvor han hver dag var igang med enten en ny ting eller en reparation af den eksisterende figur der var blevet trådt under fode i nattens mulm og mørke.

Der var nok at se til og så havde han lige en lille spand stående hvor man kunne smide en skilling om man havde lyst.
Chancen for at han læser med her på bloggen er nok minimal så jeg vil tillade mig at sige at jeg tror ikke han kunne gøre sig gældende til sandskultur-festivalen så har jeg vist ikke sagt for meget ...... men sjovt at følge med i var det bestemt ...... og en skilling eller to fra danmark blev det da også til.
Er det ikke smukt

Se det var jo lige noget i den her stil jeg kunne tænke mig som indgangsparti her hos mig selv i lille Dannevang.

Er det ikke bare smukt.

Vi var nødt til at gå forbi hver dag for lige at se om det nu også kunne være rigtigt.

En dag kom en meget gammel nonne i sort gående imod os og det var lige guf for en foto-tosset turist. Hun var ikke særlig vaks til bens men da hun så mit kamera skal jeg lige love for at hun "kunne pakke sig" som en hvis matador-person ville have sagt. Hold da op hvor fik hun travlt - så jeg måtte "nøjes" med ham turisten for at få et billede med hjem.Jeg elsker simpelthen den sydlandske byggestil.


De lyse farver de vælger materialer i er simpelthen bare mig.


Det er sikkert derfor at vi har valgt lidt specielle materialer til vores eget hus i sin tid kommer jeg lige til at tænke på. Vi har faktisk håndstrøgne sten i gule nuancer og gult tegl på vores tag.

Men jeg må da indrømme at vi nok ikke kan klare daddelpalmerne og appelsintræerne i samme grad - men så har vi da noget andet vi kan byde på.... Hvad f.eks. med en snestorm af dimensioner og bagefter et forår der er så fantastisk.....
Så er vi på banen igen ......

Ja vi er hjemme igen med en masse sol på kroppen og en masse billeder i hovedet og i kameraet.

Det har været en rigtig dejlig tur med ren afslapning og vi har nydt det rigtig meget og har ikke lavet noget som helst.


Vi har snuset en masse indtryk og har haft tid til at nyde hinanden og det har vi haft brug for kan vi mærke. Så der er energi igen til en tur i vores sommerhus hvor vi skal hygge med vores børn og børnebørn.