fredag, december 31, 2010

Så fik jeg mit hjem tilbage …..

På et tidspunkt – som oftest lige præcis omkring nytårsaften – ja, så skal julen bare VÆK!!!! Og som jeg nyder når der ikke er det mindste tilbage der bare minder om jul!

 

IMG_7173 

Og nu har vi så nået den sidste dag i det gamle år. Vi blev to på efterløn her på adressen – og det er sandelig gået over al forventning! Men der har også været aktiviteter nok at deltage i – og vi er jo ikke dem der holder os tilbage!!!

I aften tager vi så afsked med 2010. Vi skulle have holdt nytår sammen med gode venner – men har aflyst og sidder herhjemme alene to. Grunden er at vi simpelthen ikke er “til pænt brug”. Jeg er at sammenligne med en hyler (læs: sælunge). Jeg hoster og hoster – og det tager altså på kræfterne…. Men nu er det jo heldigt at vi kan lide hinandens selskab, så vi får helt sikkert en fantastisk aften!

Og hvis ikke man har andet man skal, kan man jo altid lave lidt klatmaleri!  Nu varer det ikke længe før vi skal have bygget til – eller også skal jeg til at åbne en lille butik……… for lige pludselig står der altså billeder i alle hjørner!!!

IMG_7171

Tak for året og for jeres besøg her på adressen. Håber jeg bliver lidt mere flittig  i det nye år. Der har været overvejelser om at stoppe med bloggeriet, men indtil videre slipper I ikke ;o)

Godt Nytår til jer alle – både her og der ;O)

mandag, december 27, 2010

Sikke en dejlig jul vi har haft!!!

Vi tog chancen den 23. december og kørte til Malling.

I snestorm og med ekstrem glatte veje nåede vi frem og det var vel nok godt. For vi har haft det helt fantastisk.

Juleaften er jo aldrig kedelig når der er børn i nærheden. Og julemanden var bestemt meget gavmild. Og mine to dejlige børnebørn var så spændte så der var nødt til at blive pakket en pakke ud i utide: Læs om eftermiddagen!

Og Asger er og bliver en eksemplarisk storebror og hjælpe selvfølgelig sin lillesøster med at få tøj på Barbie-dukken ;o) 

Alt imens mormor og farmor stod i køkkenet og lavede den dejligste julemiddag fik vi taget hul på juleaften med maner!

Vi har hygget os har vi og det er så godt at være sammen med mennesker man holder af. Og svigerdatterens forældre er altså ikke det værste selskab  …. vi hygger os når vi er sammen allesammen.

IMG_4713

1. juledag var vi nødt til at tage en travetur i skoven – bare for at kunne sige at vi havde fået lidt motion. Og der stødte vi på mere familie – og som kronen på værket sluttede vi af på Cafe Jorden til gløg og æbleskiver – hold op det var hyggeligt!!!

.

IMG_4782

2. juledag gik turen til Kolding hvor de har den mest fantastiske kælkebakke. Hold da op hvor var det sjovt – og hold da op hvor var det koldt!!!!!

IMG_4796

 

Og inden vi ser os om er det hverdag igen. Men vi skal da lige have overstået en fødselsdag i morgen, et julebal og en nytårsaften.

IMG_4660

Datteren holder nytår i en ødegård i Sverige og har netop afleveret sine to dejlige børn hos deres far.

Og man bliver så glad i maven når hun ringer og siger: Hvor er jeg heldig at mine børn har sådan en dejlig bonus-mor!

Se så mange glæder har vi haft her i julen……. håber også din jul har været helt fantastisk!!!!