lørdag, maj 01, 2010

Et fantastisk sted!!!!

Lige udenfor vores egen bagdør er der det mest fantastiske sted: LEGOLAND! Der er så smukt! Der er smukke partier med blomster og træer – der er bygninger lavet så smukt af LEGO-klodser, og der er en helt fantastisk stemning.

legoland 113

Alt er baseret på at børnene skal have det sjovt ….

legoland 083

… og det havde de sandelig også i går. Vi var taget afsted med madkurv og vores fire børnebørn! En rigtig dejlig dag har vi haft!

Og det  var så skønt at børnene syntes det var et fantastisk land det dér LEGOLAND! Selvom de alle har været der mange gange før – ja så er der altid noget nyt at kigge på – og ikke mindst prøve.

Af og til fik man sagt ja til at prøve noget, som man senere fortrød!

Mange af tingene var lige vilde nok til små børn og ældre mennesker – andre kunne bare ikke få nok – og sådan skal det vel være!

En dejlig dag havde vi – skønt at være sammen med dem der nu var hjemme;o) Denne gang var det datter og svigerdatter vi kunne hygge os med – de andre havde andre planer:-) Vores søn var i Budapest og svigersønnen havde aftaler med hans familie – men vi er gode til at koordinere – så det giver ingen problemer;o)

Og i dag kommer Andreas og Mathilde på week-end – deres mor rejser endnu engang til Uganda for at deltage i en konference omkring myggenet……..det skal hun ikke høre noget for – vi elsker at være sammen med vores børnebørn!

God  dag til dig der kigger;o)

torsdag, april 29, 2010

Hvad er kvalitet?

Vestjysk Kunstforening får rigtig mange gode ideer.

Senest havde foreningen inviteret til en aften i Janus Bygningen  til en aften med overskriften ”Hvad er kvalitet?”. Og der var inviteret smagsdommere, der lagde op til en paneldiskussion om ”godt og skidt” i billedkunsten.

janus aften 005

Der blev vist gode billeder og mindre gode billeder, og snakken om hvad er kunst og hvad er ikke, udeblev da heller ikke! Efter den snak var der mulighed for at afprøve smagsløgene på stor kvalitet af både ost og vin.

Og deltagerne havde den store glæde at kunne smage på den meget roste ost Bette Christian fra Hodde, og det er ikke tilfældigt at osten er blevet kendt i det ganske land. Men vi må ikke glemme den helt igennem gode ost fra Tistrup Mejeri, og der var mange varianter og som de dog smagte!

janus aften 010

Der blev smagt på godt øl fra Hr. Skov i Blåvand, kryddersnapsen var bestemt heller ikke tosset og der var en helt igennem speciel spegepølse der, dyppet i den gode balsamico, smagte så man kunne høre englene synge! Dertil et godt glas rødvin og alt var helt igennem af stor kvalitet.

Og som en ekstra-gevinst kunne man naturligvis kigge på den aktuelle udstilling. Den er bestemt et besøg værd, så den kan absolut anbefales. Janus Bygningen har åbent alle dage undtagen mandag, og hvis man mangler en gave – stor eller lille – er der kunsthåndværk til salg i butikken.

Ja, Janus Bygningen er bestemt et besøg værd!

Og sådan går tiden jo så godt – i morgen tager i en tur i Legoland med ungerne, og inden vi ser os om er det igen week-end!

God dag til dig der kigger!

tirsdag, april 27, 2010

Hvor er vi heldige ….

… os der er gået på efterløn!!!

Lørdag gik turen til Malling, hvor der skulle drænes og lægges fliser, men derfor kunne en gammel spejder jo godt lave bål indimellem. Ilden skulle gerne være god nok til at farmor kunne bage pandekager. Og det lykkedes da også…… tror det var processen der var sjovest.

 ebeltoft og malling besøg 052

Ham-I-ved-nok sidder i bestyrelsen i et firma i nærheden af Ebeltoft, og han skulle afsted mandag morgen – så er det jo fint at jeg lige kunne smutte med og en ekstra overnatning sammen med ungerne er jo ikke det værste.

Og mens der var bestyrelsesmøde kunne jeg jo lige kigge lidt på Ebeltoft – det er da ikke det værste sted at være parkeret en mandag formiddag….. og smukt er der , det kan man ikke komme udenom:

ebeltoft og malling besøg 055

 

Mange mennesker var der ikke sådan en mandag formiddag, men motiverne holdt ikke fri, så der blev knipset…..

ebeltoft og malling besøg 063

 

… og knipset!

ebeltoft og malling besøg 066

 

… og et af de mest fotograferede rådhuse lå der stadigvæk – og det er jo rigtig godt. Det kalder minder frem om ferie med små børn i et lejet sommerhus – med fiskestænger og solnedgange…… mon ikke det er ved at være omkring 100 år siden – det føles sådan!

 

ebeltoft og malling besøg 071

 

Og hjemme igen var det blevet forår – sådan næsten……

ebeltoft og malling besøg 092

 

og inden længe kan der komme lys i min støbejernsstage, for så er det tiden at sidde udenfor og nyde levende lys og brune arme….

ebeltoft og malling besøg 096

God dag til dig der kigger ;-)