lørdag, maj 01, 2010

Et fantastisk sted!!!!

Lige udenfor vores egen bagdør er der det mest fantastiske sted: LEGOLAND! Der er så smukt! Der er smukke partier med blomster og træer – der er bygninger lavet så smukt af LEGO-klodser, og der er en helt fantastisk stemning.

legoland 113

Alt er baseret på at børnene skal have det sjovt ….

legoland 083

… og det havde de sandelig også i går. Vi var taget afsted med madkurv og vores fire børnebørn! En rigtig dejlig dag har vi haft!

Og det  var så skønt at børnene syntes det var et fantastisk land det dér LEGOLAND! Selvom de alle har været der mange gange før – ja så er der altid noget nyt at kigge på – og ikke mindst prøve.

Af og til fik man sagt ja til at prøve noget, som man senere fortrød!

Mange af tingene var lige vilde nok til små børn og ældre mennesker – andre kunne bare ikke få nok – og sådan skal det vel være!

En dejlig dag havde vi – skønt at være sammen med dem der nu var hjemme;o) Denne gang var det datter og svigerdatter vi kunne hygge os med – de andre havde andre planer:-) Vores søn var i Budapest og svigersønnen havde aftaler med hans familie – men vi er gode til at koordinere – så det giver ingen problemer;o)

Og i dag kommer Andreas og Mathilde på week-end – deres mor rejser endnu engang til Uganda for at deltage i en konference omkring myggenet……..det skal hun ikke høre noget for – vi elsker at være sammen med vores børnebørn!

God  dag til dig der kigger;o)

4 kommentarer:

Lene sagde ...

jeg elsker Legoland :-) gad godt at have den i min baghave :-)

kokken sagde ...

Det er så dejligt Lene og med et sæsonpas kan man hurtigt lave en lille udflugt med madkurv eller lign. og der er smukt hele sommeren!

Anonym sagde ...

Tror absolut på din flotte reklame for Legoland :-D

kokken sagde ...

Det kan du også roligt gøre Anjoe - intet ord er overdrevet!!!!!:o) Og vi har haft det helt fantastisk!