torsdag, april 29, 2010

Hvad er kvalitet?

Vestjysk Kunstforening får rigtig mange gode ideer.

Senest havde foreningen inviteret til en aften i Janus Bygningen  til en aften med overskriften ”Hvad er kvalitet?”. Og der var inviteret smagsdommere, der lagde op til en paneldiskussion om ”godt og skidt” i billedkunsten.

janus aften 005

Der blev vist gode billeder og mindre gode billeder, og snakken om hvad er kunst og hvad er ikke, udeblev da heller ikke! Efter den snak var der mulighed for at afprøve smagsløgene på stor kvalitet af både ost og vin.

Og deltagerne havde den store glæde at kunne smage på den meget roste ost Bette Christian fra Hodde, og det er ikke tilfældigt at osten er blevet kendt i det ganske land. Men vi må ikke glemme den helt igennem gode ost fra Tistrup Mejeri, og der var mange varianter og som de dog smagte!

janus aften 010

Der blev smagt på godt øl fra Hr. Skov i Blåvand, kryddersnapsen var bestemt heller ikke tosset og der var en helt igennem speciel spegepølse der, dyppet i den gode balsamico, smagte så man kunne høre englene synge! Dertil et godt glas rødvin og alt var helt igennem af stor kvalitet.

Og som en ekstra-gevinst kunne man naturligvis kigge på den aktuelle udstilling. Den er bestemt et besøg værd, så den kan absolut anbefales. Janus Bygningen har åbent alle dage undtagen mandag, og hvis man mangler en gave – stor eller lille – er der kunsthåndværk til salg i butikken.

Ja, Janus Bygningen er bestemt et besøg værd!

Og sådan går tiden jo så godt – i morgen tager i en tur i Legoland med ungerne, og inden vi ser os om er det igen week-end!

God dag til dig der kigger!

Ingen kommentarer: