onsdag, januar 27, 2010

Man kan da godt undre sig ….

… hvis man altså gad!

Her i kulden, hvor man stort set næsten er ved at være frosset ned, for at blive gemt til tider med fest og ballade - ganske som et godt stykke kød – ja så er der sandelig nok at undres over.

Jeg undres f.eks. meget over en personlighed som den Jesper Langballe er i besiddelse af. Og ikke mindst undres jeg over at så mange stemmer på hans parti – for jeg har endnu ikke hørt nogen erklære med høj røst at de stemmer på Dansk Folkeparti.

Det undrer mig!

Så undrer jeg mig også meget over at der er finanskrise, samtidig med at mange jeg kender, går frygtelig meget op i om deres ting nu matcher deres hjem perfekt. Og ikke mindst at det bestemt skal være en eller anden designer-ting for at man i det hele taget vil eje det.

Det undrer mig!

Jeg undres også over, at nogle kan finde på at tage rene ting ud af skuffer og skabe, for at lægge dem ned det samme sted igen når alt er vasket af, og så være glad og godt tilpas over det ;o) Måske undres jeg også over hvad det er for et gen jeg savner – for måske ville det være brugbart i min til tider rodede hverdag!

Det undrer mig!

Sidst men ikke mindst undrer jeg mig over hvad i al verden det klima-topmøde skulle gøre godt for. Vorherre har nok tænkt, at så skal de sandelig få den temperatur-sænkning de efterlyser! Men nu har vi altså fattet budskabet – så hvorfor det ikke snart bliver tøvejr og plusgrader

det undrer mig!

Det undrer mig også hvis du gad at læse med helt her til, og hvis du gjorde det

så god dag til dig herfra!