søndag, oktober 04, 2009

Højre arm op i luften

… og klap så dig selv på venstre skulder, mens du siger godt gået!!!!

Sådan har jeg det i dag. Har været igang hos datteren med at lave mad til fryseren. Sammen med hendes svigermor er vi gået amok og har forvandlet ca. 10 kilo fars til:

Frikadeller

Boller til boller i karry

Lasagne

Mexikansk kødsovs

Forloren hare

og så blev det også til flere foliebakker med koteletter i fad og kogte kyllinger til både det ene og det andet……

Vi var sådan set ved at mene, at det var noget vi kunne tjene kassen på.

Tænk jer at stå udenfor en SFO ved lukketid og så lige tilbyde travle børnefamilier at lave mad til deres fryser, så deres hverdag kunne blive bare en lille smule mere afslappet! Vi handlede ind til hele herligheden lørdag formiddag ved 10-tiden og da klokken var 16 var der mad i fryseren.

Så det er højre arm op osv.osv.osv…….

Idag skal der slappes af – vi trænger! God dag til dig der kigger;o)

4 kommentarer:

Lene sagde ...

I ville komme i alverdens medier :-) Klap du dig selv på skulderen igen, sikke et godt stykke arbejde I der har lavet, og en velsignelse for din datter og familie. Knus

kokken sagde ...

Ja det kunne godt være det kunne trække forsider;o) Men vi har jo masser af tid til at slappe af efter sådan en lørdag - det har de unge familier ikke! Knus retur her fra vest;o)

Ellen Lund sagde ...

I villle garanteret få nok at bestille, måske i skulle lave aftenskole kursus i hvordan man gør, en stor del er jo planlægningen.

kokken sagde ...

Jeg tror også det ville være en fin forretning;o) Der var såmænd ikke planlagt så meget, men datteren har været syg med et maveonde nu i snart 6 uger og så brænder det af og til lidt sammen i hverdagen, så noget kunne vi jo hjælpe med og det var dejligt!Tak for din kommentar:o)