lørdag, november 03, 2007

Lørdags-sysler.....

Der er blevet produceret jule-likør i dag af ham jeg deler avis med.

Og som det er sket så mange gange før startede han med en helt regulær opskrift, som han havde fået af en blog-veninde som han kender :-)

Men så tog det pludselig fart, og straks skulle han selv komponere noget med nogle æbler og abrikoser og hvad der ellers var af tilgængelige ingredienser.Han har lovet, at jeg gerne må smage når der er gået de der 40-50 dage, som man nu skal vente før lækkerierne er klar til at blive indtaget.

Fruen har til gengæld fået ryddet lidt op på hendes eget værelse og sy-grejet er der lige blevet justeret lidt på.

Alt i alt en rigtig hyggelig lørdag.


I morgen har vi bestemt at vi skal på bog-udsalg på biblioteket. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, som vi begge ser hen til hvert år.


Vi plejer at få nogle rigtig gode børnebøger til 30 kroner pr. stk. men også hobby-bøger er i høj kurs hos fruen!


Prisen falder i løbet af ugen men vi giver gerne 30 kroner for en bog. Jeg er sikker på at alle biblioteker har udsalg een gang om året - så find ud af hvornår dit bibliotek sælger ud af bøgerne. Det er både spændende og sjovt at gå på udkig! Og der er garanteret også bøger til dig på hylderne!

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg har endnu et biblioteksbogudsalg til gode, det skal vist prøves :-)
På cafeen, der hvor du ikke var ;-) havde de en stor reol med masser af gamle kogebøger. Jeg tror at indehaverne havde været på både loppemarkeder og bogudsalg, der var alskens bøger.

Madame sagde ...

Det er en fin idé, du fortæller om med bogudsalg på bibliotekerne - tak for den! Og så lyder det spændende med husbonds likørforsøg, det må du fortælle om, når du prøvesmager.
Sikke et hyggeligt værelse du har:-)

et cetera sagde ...

Hvor ser det spændende ud med husbondens forsøg - han har vist fået fat i det store "alkymist-sæt" - hvor vi kun har det lille her i huset :-) Det er dejlig inspiration til videre forsøg!
Jeres lørdag lyder i det hele taget som en dejlig og harmonisk én af slagsen - og for os der er ved at komme "der-op-a'" er det i den grad herligt og bekræftende, at se hvordan der kan tages fat på et nyt livsafsnit som I to gør :-)

kokken pipper sagde ...

Lene. Et bogudsalg er næsten værre end når der er tøjudsalg. Folk står på nakken af hinanden og der er bøger overalt.Men vi er så kloge at vi venter til der har været åbent i et par timer. Og der er stadig masser af bøger også til os.
Madame: Du kan tro jeg skal fortælle om hvordan jule-drikken smager!

Etcetera: Ja, vi hygger gør vi - men vi har altså også lidt der skal indhentes! Vores fælles tid har været sparsom i mange år så nu tages der revanche!