fredag, november 16, 2007

Jubiiii...... det er fredag!

Ja, så blev det fredag.

Der er afleveret et ny-skrevet manuskript til "mine" teater-børn i går aftes. Det var en lang og sej kamp at få stykket skrevet om! Heldigvis blev det rigtig godt modtaget af børnene i aftes - ovenikøbet med klapsalver over at jeg havde fået det lavet - og ikke mindst at der nu var noget for alle aktører at øve sig på.

Hele ugen har stået på teater. I SFO'en har der været teater på programmet (med større eller mindre succes). 3-klasserne er en speciel årgang der kræver overbærenhed-knus og kram-og ikke mindst en fast hånd.

Det har de så fået, uden at vide at en gammel kone på snart 60 er totalt udbrændt når hun kommer hjem.

Som en støttepædagog til en af drengene udtalte: Godt du ikke har for højt blodtryk! Så kunne jeg hviske hende i øret at det har jeg da rigtig nok - men heldigvis for jer allesammen er jeg i behandling:-)

Når jeg så kom hjem var der lige et manuskript på et teater-stykke der var kommet til at fylde lidt for meget! Så i dag er jeg lykkelig over at det er overstået til alles tilfredshed.

Så mangler kun at nå frem til onsdag i næste uge, hvor SFO'en skal have deres teater skudt af - og så kan det godt tage at blive hverdag igen........

Idag er teater-fri dag på arbejde - der skal hygges skal der - og hvem tror I lukker i dag?

Ha' det godt derude!

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tillykke med manuskriptet, og pas nu på dig selv do, som snart er 60. I lige måde hyggehejsa og god weekend til jer.

Lene sagde ...

Jeg stemmer med i koret om at passe på. ER dit blodtryk så kommet ned?
Ha en god weekend, dit flittige menneske, jeg vidste at du ku omskrive det manuskript

kokken sagde ...

Sister Bonde tak skal du have- ja det var en lidt sej fødsel så det var dejligt at blive færdig med. God week-end også til jer her fra vest:-)

kokken sagde ...

Kære Lene! Med hensyn til blodtrykket så skulle det jo være under kontrol, men jeg tror det er ligesom rutchebanen i Tivoli: Op og ned! Når det går lidt op i en spids er der lidt for kraftig hjerte-aktivitet, men nu er det vist ved at være på plads igen:-) Tak for tilliden med hensyn til manuskriptet - jeg er så glad for at det er blevet gjort og at børnene er glade for det. God week-end til jer i nord herfra ... knus

Anonym sagde ...

hej Søs
Tak,for telefonsnakken, Skulle lige se ,om dette virker.
Hilsen Margit.

kokken sagde ...

Og det gjorde det sørme - hils min storebror;-)))

et cetera sagde ...

Kære, søde Fr. Koch - lov mig, lov mig at du holder det blodtryk velreguleret!
Jeg ønsker jer begge en virkelig afslapningsweekend - jeg tror I trænger, for der har været meget på både det sociale og arbejdsmæssige program - og med en let omskrivning "Uden hvile og rekreation duer helt(inden) ikke"!
Stort og varmt knus fra et cetera.

kokken sagde ...

et cetera - tak for din hilsen og ikke mindst for din omsorg! Jeg tror at der styr på blodtrykket - men når det kører på de høje nagler så kan man da liige tænke over at nu tror jeg da bare at jeg trækker mig lidt tilbage - og så er der nogen der må tage over! Men der skal meget til - jeg indrømmer det ;-) Men kun her hvor der kun er dig og mig til at høre det!!! God week-end og kram herfra