lørdag, oktober 25, 2008

En helt igennem fantastisk dag ...

Smilet har ikke forladt mit ansigt endnu! Jeg har haft en helt igennem fantastisk dag! Et garnudsalg der nærmest endte med at blive et mindre blog-træf!

Se på disse to!
Tænk at møde mennesker man aldrig nogensinde har set i "det virkelige liv" og så kommer de een imøde med et kram.

.... og for at det ikke skulle være nok, ja så har jeg også fået et kæmpekram af Marianne. Og vi var der sådan set "bare" for at købe garn - og det skal jeg da lige love for at vi gjorde.


En helt igennem fantastisk dag..... og som jeg sagde til "ham-i-ved-nok": Dagen idag er een af dem jeg hænger op på min gode knage og tager ned når det er lidt surt!

Det var bare så dejligt at møde jer piger! Håber Marianne kom godt frem til nordjylland og at Ella og Liselotte er kommet godt hjem - og tusind tak for idag til jer alle tre!

14 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Og i rigtig meget lige måde, Fru Koch - det var helt igennem fantastisk at mødes :-)

kokken sagde ...

Det var det Liselotte - og I var lige præcis så smukke og søde både udenpå og indeni, som jeg havde regnet med :-)

Lene sagde ...

jeg skulle have gemt mig bag i Liselottes bil ;-) så havde jeg mødt dig :-)

kokken sagde ...

Det skulle du have gjort Lene. Jeg ville have glædet mig så meget over at møde dig - også! Næste gang .... god søndag til dig!

Unknown sagde ...

Håber knagene bliver fyldt op af gode dage.
Hvornår er nu du får fri til gøre lige det du vil?

kokken sagde ...

Tak for gode ønsker! Jeg har kun EN uge tilbage at arbejde i! Er det ikke fantastisk. Og jeg glæder mig i den grad.... God søndag til dig og dine herfra!

Ella sagde ...

Det var jo fuldstændig fantastisk at møde dig. Jeg blev så glad da jeg fik øje på dig - du er so jeg troede, en utrolig smuk kvi´nde og et varmt og lattermildt menneske, som jeg må have kendt i et tidligere liv :-)

Glæd dig til otiummet, det er ikke det værste :-)

kokken sagde ...

Tak og i lige måde Ella. Og med fare for at gentage mig selv: Det var bare så fantastisk en dag!Og så fantastisk at møde jer - det kan jeg leve højt på i længe.... Otiummet kan bare komme - jeg er så klar!God søndag til dig herfra :-)

Unknown sagde ...

Ejjjj, hvor dejligt, sådan uden at planlægge det hele. Fuldstændig som i "gamle dage", hvor man bare kom forbi. Klem til dig.

kokken sagde ...

Og klem tilbage - og jamen sister du skulle have været der! Det var simpelthen bare så kanon-hyggeligt!

Anonym sagde ...

Åh, nu ser jeg da at jeg så dig.. Ærgerligt jeg ikke kom i tanker om hvem du var. Synes nemlig ligepludselig ALLE så bekendte ud :o)

kokken sagde ...

... og på et tidspunkt troede jeg at alle der var der havde en blog....;-) Så jeg dig? Måske ..... men en dejlig dag var det bestemt - og velkommen her:-)

johanne sagde ...

Jeg kommer lige ovre fra Ellas blog. Og jeg sidder og undrer mig mere og mere over, hvordan I også kunne få tid til at købe garn.
I udstråler en vidunderlig livsglæde over minderne om dagen. Og du også over at der kun er en uge tilbage.
Jeg bliver mere og mere rørt...jeg ville altså have stortudet, hvis jeg havde været der.

kokken sagde ...

Jamen Johanne det var så fantastisk og jeg er varm i maven stadigvæk. Og - ja tænk vi fik også købt garn, men lige pludselig var det næsten som om det kom i anden række.Og ja livsglæden var næsten til at føle på. Havde du været der havde vi grint og grædt sammen er jeg sikker på:-)