tirsdag, oktober 23, 2007

Vi har haft besøg i nat .........

Kong Frost kom lige forbi .......

Heldigvis er der løfter til os i haven om frodighed når det igen bliver forår! Knopperne er sat og der er noget at glæde sig til og det vil vi så gøre!

Til gengæld starter der en årstid der indbyder til hygge med lys i stager og ild i brændeovnen.
Og det kan man jo ikke klage over!

Og dagen idag bliver lige så smuk som i går. Solen skinner og jeg ved der er rigtig mange børn der vil drøne rundt udenfor idag for de elsker når vejret er godt! Måske skal der laves snobrød eller måske skal vi bare tage en omgang dødbold? Uanset hvad så venter der en dejlig tirsdag forude.

Og bedst af alt så venter der frisk kaffe kl. 16.00 når jeg kommer hjem igen og jeg er næsten sikker på at der også er tændt op i brændeovnen.

Hvem er det der er mest heldig?

7 kommentarer:

et cetera sagde ...

Ja, jeg er ihvertfald ikke i tvivl om at "dine" børn er ualmindeligt heldige med dig! På hjemmefronten tror jeg, at I to har ganske godt "fat i" hvordan man glæder hinanden i hverdagen med de såkaldt små ting - som slet ikke er så små endda. Du er afsted for længst men jeg ønsker dig alligevel en dejlig dag!

Anonym sagde ...

Aij, du er heldig at komme hjem til en varm brændeovn! Men din dag med snobrød og dødbold lyder også godt. I mit næste liv vil jeg have et job, hvor jeg er udendørs, og så vil jeg bage snobrød ;-)

Liselotte sagde ...

Det lyder til at blive en vidunderlig dag og om et øjeblik venter kaffen, så rigtig god fornøjelse med den :-)

kokken sagde ...

ja, dagen har været helt og aldeles vidunderlig: Der er blevet lavet sno-brød - der har været børn med røde kinder (og voksne) og da klokken blev fire-nul-dut var der kaffe på kanden og min hjertenskær havde ild i kakkelovnen!

et cetera sagde ...

S�dan! k�re fr. Koch - der er "styr" p� det!

et cetera sagde ...

Du får lige svaret på et spørgsmål du stillede ovre hos mig - så jeg er sikker på at du ser svaret:
fr. Koch - hvis du ønsker at linke til et bestemt indlæg på en blog, så skal du klikke på indlæggets overskrift, så kommer indlægget til at stå "alene" med kommentarerne nedenunder og så kopierer du blot URL'en fra det ene bestemte indlæg og indsætter den nøjagtigt som du gør med ethvert andet link - hvis jeg altså har forstået dit spørgsmål korrekt?

kokken sagde ...

Tak skal du have for hjælpen - det vil jeg så lige prøve! Knuz til dig og en god aften herfra:-)