onsdag, januar 09, 2008

Danske mænd og thailandske kvinder ........ ser man overalt hvor man færdes. Og det er ganske accepteret. Billedet her kunne jeg ikke dy mig for at knipse. Denne thai-kvinde ville rigtig gerne være vores guide da vi var taget på tur. Men det endte med at vi betalte os fra at få lidt privatliv på turen.

Men kombinationen dansk mand/thailandsk kvinde ses overalt. Vores nærmeste nabo der hvor vi boede var rent faktisk en dansk mand midt i tresserne der for 3 år siden havde fået et barn med en thailandsk bar-pige.

Efter både DNA prøver og hvad der ellers er gået forud havde han så valgt at tage sit ansvar alvorligt overfor barnet. Så han arbejdede i danmark i 3 måneder og tog til Thailand i 3 uger. Og så sendte han penge til moderen hver måned for at hun kunne klare sig uden job. En meget sød kvinde og en meget ansvarlig mor var hun.

Og der blev ikke peget fingre eller rynket på nogen næser af den grund.... Den slags er fuldt accepteret derude .....

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det kunne være nemt at "rynke på næsen af" - men der hersker uden tvivl en anden virkelighed og så skal man nok passe på at dømme - hvis man ikke har indblik i den "fulde sandhed" ...

kokken sagde ...

Det er nemlig rigtigt, selvom det da kan være svært at forstå for os .....