fredag, januar 26, 2007

Puh ha... hvor har vi været bange

Ja, vi har vel nok været bange - og i meget lang tid. Efter 3 MR-Scanninger har man fundet frem til at andreas har en sygdom der hedder osteomyelitis. Vi skal regne med en indlæggelse på mellem 3 og seks uger men gudskelov fandt de ikke noget der var værre.

Det har været næsten 3 lange dage med skræk og rædsel men nu har vi besøgt ham og efter at have haft næsten 41 i feber er han nu feberfri og behandlingen er gået igang. Så vi er fortrøstningsfulde.

2 kommentarer:

Mim sagde ...

Godt, at de har fundet årsagen, selvom det virker som en hård omgang for jer alle. Man kan vel næppe blive hårdere ramt, end når det er børn eller børnebørn, det handler om. Må den styrke, du har, komme jer til gode.

kokken sagde ...

Hej helena og velkommen her.

Du har ret det er rædselsfuldt når børn eller børnebørn er syge og specielt når man ikke ved hvad de fejler. Heldigvis er Andreas i bedring og er ok, selvom han kun kan ligge fladt på ryggen for smerterne lige nu og det er ikke den mest optimale stilling for en frist dreng ..... så det kan være tiden bliver lang ... men så tager vi det derfra lige nu er vi bare dybt taknemmelige over at det går fremad ...