lørdag, februar 17, 2007

Gad nok vide hvad hun tænker ....

Ja det er ikke nemt at vide hvad der foregår i hovedet på sådan et lille menneske... jeg ved godt hvad der foregår i farmors hovede lige der.

Glæde over at vores lille Freya er en sej lille pige på trods af en overnatning på intensiv og en masse postyr så klarede hun da bare skærene og hun er ikke engang fyldt 2 måneder endnu - hvad kan hun ikke blive til. Ja hvis I spørger mig - alle muligheder står åbne - haha.

Ja,lille Freya havde fået farve i kinderne men skulle stadig have damp af saltvand og lidt medicin men hosten lyder slem og forældrene får godt med motion op og ned ad gulvet. Men det var godt vi kunne hjælpe lidt til.

Faderen havde et møde som han var nødt til at køre til (læs: kunder i butikken ;-)) så det var fint at vi kunne gå på legepladsen med Asger og hygge lidt så moderen kunne få lidt fred.

Man bliver jo taknemmelig for lidt - vores svigerdatter syntes det var luksus at hun kunne gå til bageren alene uden børn og at hun kunne komme ud i luften - så lidt nytte har vi da gjort.

Og blot til orientering så har vi den mest fantastiske svigerdatter som vi vil gøre alt for at hjælpe når tingene brænder på. Hun er da godt nok sjællænder men det kan hun jo for pokker ikke selv gøre for :-)

Ingen kommentarer: