lørdag, januar 26, 2008

Alle hjælpemidler modtages med tak .....

....ja, alt der kan hjælpe til at få humør-barometeret lidt op skal tages i brug idag. Det blæser en halv pelikan udenfor, det bliver garanteret heller ikke lyst idag og det skulle ikke undre om det om et øjeblik bliver regnvejr.

Så er det tiden at tænde lys og stikke næsen i en hyacint!


Og i aften tager jeg min elskede i hånden og går ind for at se "Drageløberen" - det glæder vi os til og den har fået fine anmeldelser til premieren i går.

Så der er lys forude ........ God lørdag til jer alle!

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Nomineret til en oscar for bedste musik. Nyd den og op med humøret, "det blir bedre og bedre dag for dag".

johanne sagde ...

Læser desværre først din blog nu, fordi jeg sidder begravet i et forsøg på at forenkle min blog! Det vil ikke rigtigt, som jeg vil, så nu holder jeg "fri" for i dag.

Jeg forstår dig godt. Det ER surt og mørkt og koldt, og det er en rædsom fornemmelse at være i. Jeg har desværre ingen mirakelråd, for havde jeg det, så ville jeg være millionær :-) En god bog måske? Et stykke musik?
Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om "Drageløberen."

Tina - omme i London sagde ...

Jeg er spaendt paa hvad du synes om Drageloeberen. Vi saa den for en maanedstid siden og den sidder paa nethinden endnu. Det er en barsk film, men saa smuk alligevel.

Madame sagde ...

Jeg har læst hos Valdemarsro, at Drageløberen som film var en meget stor oplevelse. Fuldt på højde med bogen. Jeg er spændt på, hvad du synes, fru Koch.

kokken sagde ...

Som jeg har skrevet i mit indlæg: Kom afsted. Det var en helt fantastisk oplevelse!