mandag, november 05, 2007

Bog-udsalg

Ja, vi tog på bog-udsalg på vores lokale bibliotek.

Der var ikke så mange fristelser som vi havde sat næsen op efter - men fandt da en slægtsroman om en kinesisk familie...... Uhh hvor jeg glæder mig ...

... jeg kan så godt lide at læse slægtsromaner, fordi man følger den samme familie igennem flere generationer og føler ligesom at man "kender hinanden" .

Lyder det skørt? Det er det garanteret også!

Men så fandt jeg til gengæld noget til børnene, som jeg ved de vil sætte pris på!

Hver eneste gang jeg hører eller ser ham her, har jeg lyst til at synge:

"Moar - jeg vil gerne ha

du bager en kage til min nye ven

.... han hedder ........ Sigurd" :-)

Men jeg gør det ikke - man kan vel styre sig - og jeg er jo en "dame" der nærmer sig de 59 så det ville være meget upassende!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære fr. koch, det er en meget barsk historie du skal igang med. Det er mange år siden jeg læste den, men den står skarpt i min hukommelse. Det på trods af, at mange bøger trænger sig på i min hukommelse. Rigtig, rigtig god fornøjelse.

kokken sagde ...

Tak Inger tror jeg gemmer den til der er rigtig meget tid til fordybelse. Måske god til en ferietur?

Anonym sagde ...

Det behøver du ikke, altså gemme den. Men man tænker meget på den, når man ikke lige sidder og læser. Håber at høre, hvad andre mener om den.
Ellers var det nogle fine køb, jeg må hellere finde ud af, hvornår mit bibliotek har sådan et salg. God dag til dig og din.

Anonym sagde ...

Jeg tror, du får meget glæde af "Vilde svaner". Jeg har desværre ikke læst den selv, men hørt andre falde i svime af begejstring.

Lotte sagde ...

Det er en fantastisk bog, du har fundet dér! Du kan roligt gå i gang med den, som Inger siger - bare vær forberedt på, at den rører ved mange strenge i følelsesregistret.

et cetera sagde ...

Jeg elskede "Vilde svaner"! Jeg læste den som lydbog på vej til og fra arbejde - og kan huske at jeg indimellem synes at arbejdsdagen var lang - alene pga at jeg så gerne ville videre med bogen :-D