onsdag, november 07, 2007

Jeg elsker min avis!

Ja, intet mindre. Den er leveringsdygtig i indlæg, der får mig til at tude indimellem, blive rasende eller skraldgrine!

Senest et indlæg om en dame i Esbjerg der har et meget specielt livsindhold - for det vil jeg tillade mig at kalde det.

Hun går ganske enkelt rundt i butikkerne, for at finde varer hvor sidste salgsdato er overskredet! Og hun kender skam reglerne: For hver ting hun finder skal hun have een ting gratis.

Nu skal jeg ikke nævne navne på de forretninger der er nævnt i avisen, men jeg kan da fortælle at i een forretning fandt hun ikke mindre end 30 ting hvor datoen var overskredet.

Nåh, men senest havde hun så været i en forretning hvor hun fandt 3 ting der var for gamle. Og da fruen kender reglerne bad hun ekspedienten om 3 gratis ting! Det var de nu ikke helt enige om, men han hev da en pose guldkarameller ned af hylden som tak for hjælpen.

Og så kommer det morsomme: Da hun kommer hjem og får nærstuderet posen med guldkarameller må hun konstatere at sidste salgsdato er overskredet med ca. 1 måned.

Jeg kender rigtig mange seje unge mennesker hvis yndlingsudtryk er : Så få dig dog et liv.

Men ved I hvad - det tror jeg da hun har - hun bruger det bare lidt anderledes end vi andre!

Bruger du dit liv godt? Uanset hvad ønskes du en god onsdag - og prøv om ikke der skulle være noget du kunne grine af idag - det er så sundt!

PS: Så var jeg lige forbi hos Lene efter at jeg havde skrevet dette indlæg.Se lige hvad hun skriver her.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Tankevækkende - om man har et godt liv - men mon ikke det er godt (nok) hvis der trods alt er flest "ting" på plus-siden OG man fokuserer på dem ... Er glasset halvfuldt - eller er det halvtomt?

Jane sagde ...

Hæ hæ... synes det var komisk at guldkaramellerne også var for gamle...
Mange butikker er glade for "dato-detektiverne"...
Livkvalitet...tja, måske ikke efter min målestok... men sikkert for dem der gør det, for ellers ville de vel ikke... :o)

Anonym sagde ...

Den dame savner da vist noget i sin tilværelse - men som du siger, så er det godt at finde noget at grine af. Og hun er da lige til at grine af. Lenes indlæg, som du linker til, er bare helt skønt.

johanne sagde ...

Damen har bestemt et liv, det havde været værre, hvis hun satte sig passiv hen. Nu har hun da noget at stå op til, og hun er stolt af de ting, hun "tjener". Ting, der også kan forsøde hendes liv en smule. Så jeg vil ikke grine af hende, men meget gerne af guldkaramellerne.

Også fortsat god onsdag til dig :-)

Lene sagde ...

Det læste afhænger også af den der læser, og jeg tror du har en gave i at kunne finde det pusseløjerlige i hverdagen, og det giver jo en positiv tilgang til livet :-)
Børn er dog de bedste, jeg savner at være sammen med små børn, der funderer over livets mærkelige hændelser ;-)

kokken sagde ...

Tak for jeres kommentarer. Jeg vil bestemt heller ikke grine af kvinden, blot undre mig! Og den med guldkaramellerne syntes hun jo selv var ret morsom, for ellers var hun nok ikke stillet op til et interview :-)

Anonym sagde ...

Det er da en avis med spændende indhold. Jeg har aldrig modtaget noget som helst, når jeg har fundet varer som var over tiden, jo måske et tak. Måske er jeg blevet opfattet som sådan en, som hende der her omtales.

Kære fr. koch, det er svært at grine alene, er græsenke for tiden, men i dag skal jeg til byen, så måske jeg finder noget at grine af der ;o)
Ha en skøn torsdag.

kokken sagde ...

Tak i lige måde og god tur!