lørdag, oktober 13, 2007

Hvor har jeg bandet og raset .....

Ja, selvom det er over 25 år siden husker jeg stadig hvordan jeg kunne gå amok når min kreative søn gik igang med at lave collager af aviser,tidsskrifter og ugeblade.

Det kræver vist ikke meget fantasi at forestille sig hvordan et hus kunne se ud når det var fyldt med papirstrimler overalt. Og jeg mener overalt!

Nu kan jeg så her mange år efter kun sige: Godt vi lod ham få lov til at gå amok for jeg glæder mig dagligt over hende her .....

... og hende her .....


hende her .....

... og mest af alt klovnen her ...

Så moralen til alle jer der er lige midt i det : Husk det holder op igen - og måske får I et resultat som I kan glædes over i rigtig mange år.

Huset bliver jo normalt på eet eller andet tidspunkt igen :o)

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Rigtig godt, hvor gammel var han? Godt I lod ham rive og flå.

johanne sagde ...

Smiler...vel bliver huset da normalt igen en dag, men det føler man bestemt ikke, mens man er lige midt i det.
Meget smukke billeder.

kokken sagde ...

Han har vel været omkring 12-13 år på det tidspunkt - der hvor man har rigtig mange sammenstød;-) Nyder billederne hver dag!

Nina sagde ...

Det vil jeg fluks skrive mig bag øret, mens jeg er indehaver af to meget kreative og i særdeleshed meget unge mennesker, der hærger her på matriklen! :o)

kokken sagde ...

ja, gør lige det nina!

Anonym sagde ...

Sike smukke collager! Er Jesper blevet kunster? Jeg kan godt forstå, billederne er en daglig glæde for dig.

kokken sagde ...

Nej det er han ikke - kun på fritidsbasis, hvor han laver keramik og maler. Han ernærer sig som psykolog men håber på engang at få mere tid til kunsten!

Lotte sagde ...

Hvor er de fine, de collager :-)
Når man bor sammen med et kreativt menneske, så er man nok bare nødt til at acceptere, at der ind imellem ser mere kaotisk ud end normalt... Min kæreste er født kreativ og er heldigvis aldrig blevet begrænset i sine udfoldelser, så i dag lever han af det, men har så travlt, at der kan gå langt mellem kreativitetsudfoldelserne på hjemmefronten. Men når han så roder, så gør han det med manér, grin. Jeg kan jo nok heller ikke se mig fri for af og til at bidrage til det kreative rod, når hele gulvet flyder med mønsterdele, knappenåle og trådstumber ;-) Men det er jo noget andet, ikke sandt?!

kokken sagde ...

Det er det da ;-)