fredag, oktober 12, 2007

Endelig fredag ......

Ja, så blev det fredag og hvem tror I er taget til Århus til bedsteforældredag! Gæt tre gange!
De skal såmænd nok få det hyggeligt de to!

Jeg skal som sædvanlig "bare" passe mit arbejde.

Igår var en lang og hård dag. Vi har hele ugen haft bevægelsesuge og i går skulle der cykles 15 km med 19 børn der havde meldt sig frivilligt (det havde de voksne også!).
Jeg vil tro jeg var een af dem der endte med at køre 30 for jeg skulle på tilbagevejen være bagtrop og det var hårdt for de sidste at slæbe sig hjem.
Den aller-bagerste dreng var overbevist om at når han nåede frem til SFO'en - ja så var det slut med at kunne gå i miiiindst en uge! Men det var hele tiden et spørgsmål om at køre tilbage og give ham et skub - så min tur blev rigtig lang!

Efter lukketid kl.17.00 var der børneteater til kl. 18.30 og derefter skulle alle revy-folk samles for at se DVD fra i revyen. Meget,meget hyggeligt og en meget lang dag.

Ham jeg deler hus med havde til gengæld hygget sig med 3 piger fra kontoret der havde meldt deres ankomst med kager og chokolade. Han er så glad for at se og snakke med nogle af dem han har delt hverdag med i så mange år - så det er dejligt at de gider at kigge forbi!

Idag er sidste hverdag inden vi holder en lille ferie og det bliver fejret med gode venner, der har inviteret på aftensmad når manden i huset er kommet retur!

Vi trænger til at holde fri sammen og det vil vi gøre i næste uge!

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Ummmmm, hvor det er skønt at læse, det hele. Rigtig god weekend og ferie til jer to ;o)

Lene sagde ...

God weekend og ferie til jer, det bliver godt med fælles opladning.

Alle ændringer i vores liv skal vi have tid til at fordøje, så det er godt I får tid sammen.
Knus herfra og nyd at du ikke laver aftensmaden ;-)

Anonym sagde ...

Tænk at du kan cykle så lang, jeg er dybt imponeret, du må være i ultragod form! Det må have været en anstrengende dag, men også sjov!

kokken sagde ...

Tak for gode ønsker - vi vil bestemt nyde at holde fri sammen vi har ikke haft en "normal" week-end i rigtig længe så det bliver dejligt!

Madame: Nu sidder der rigtig mange og slår sig på lårene af grin! Mig i god form det er dagen største joke. Men det skal børnene aldrig nogensinde opdage så man tager sig vel sammen når det skal være. Men spørg lige om kokken på blokken var træt!!!!!

et cetera sagde ...

Åh, så dejlig læsning - og rigtig, rigtig dejligt at du får nogle dage sammen med den nybagte efterlønner, så du kan få ladet op - lød godt nok som noget af en cykeltur dén - og dag i det hele taget! I ønskes en dejlig aften i gode venners lag - og nogle afslappende dage!

Jette sagde ...

Rigtig god aften og bagefter ferie til jer begge.

Nina sagde ...

Så lykkedes det endelig at få læst alle de gode indlæg, du har skrevet, mens jeg har passet mit arbejde. Hvor er det dejligt at læse, at det går godt med din mand og hans nye tilværelse. At han kan bruge mere tid på børnebørnene må være en ekstra gave. Skønne ture har I også været på, og så er det altid spændende at læse om dit arbejde med de skønne børn - sikken en cykeltur, du har været på dér. Og en rigtig flot header, har du også haft tid til at lave. Tak for dejlig underholdning!

kokken sagde ...

et cetera: Tak for gode ønsker og god week-end til dig!

Jette H:Tak skal du have er lige kommet hjem og det er en dejlig fornemmelse at have ferie nu i en hel uge. God week-end også til dig.

Nina: Velbekomme og fornøjelsen er helt på min side - jeg elsker at skrive om løst og fast og bloggen er jo rigtig velegnet ;-) Tak for de gode ord og også god week-end til dig!