mandag, september 26, 2011

Jeg har været på tur!!

Sammen med rigtig mange søde mennesker gik turen til Kolding – på een af de få solskinsdage i meget lang tid!

Først skulle vi se Designskolen og hold da op hvor så vi mange spændende ting, og blev klogere på både det ene og det andet, og det er jo aldrig nogen skade til!

IMG_6607

Og ikke sært at kreativiteten kommer flyvende gennem luften – se bare et skrivebord og dagens tekst Smiley

Frit oversæt nedenfor:

IMG_6596

(Der var engang en prins der spurgte en smuk prinsesse: Vil du gifte dig med mig? Prinsessen sagde nej og prinsen levede lykkeligt til sine dages ende – og kørte på motorcykel og morede sig med søde magre piger og kørte hurtige biler og gik på barer med nøgen betjening og datede kvinder der var halvt så gamle som prinsen selv og han drak  øl, Jack Daniels og Captain morgan og drak mælken lige fra kartonen – aldrig nogen der brokkede sig og han gik til rock koncerter, beholdt sin lejlighed og vennerne syntes han var cool som ind i helvede og han havde tonsvis af penge og hans toiletsæde blev aldrig slået ned)

Jamen er det ikke fantastisk! Og sjovt nok blev der designet ting som jeg aldrig har forbundet med Designskolen, og ikke mindst i samarbejde med danske virksomheder. Så spændende et besøg….. Men vi skulle jo videre og næste stop var Trapholt, hvor vi fik en meget kompetent rundvisning, startende udenfor. (Hende den meget lyshårede med ryggen til lyttede godt efter – så er det sagt og hun havde taget manden med så han kunne tage billeder!!)

 

IMG_6609

Og sådan kan en solskinssøndag lige pludselig blive en helt fantastisk dag!!! Husk at nyde solen og god dag til dig der kigger med!!

Ingen kommentarer: