fredag, december 23, 2011

Så gik der tid med det ….. vi fik noget af bruge tiden til ……

 

Ja, tiden er blevet brugt til meget andet end bloggen. Af og til har tanken strejfet mig om jeg bare helt skulle lukke butikken her, mest af alt fordi der er så meget andet der kræver min absolut fulde opmærksomhed.

Mærkeligt nok bliver jeg blandet ind i den ene ting efter den anden, som jeg på een eller anden måde overhovedet ikke har kalkuleret med var noget jeg skulle involveres i.

Sådan kan tingene udvikle sig, når man har en meget energisk mand der er gået på efterløn, men stadigvæk har ikke mindre end en million gode ideer, som skal omsættes til praksis. Og så sidder man lige pludselig i suppedasen og har fået en tjans med både det ene og det andet.

Ikke fordi det ikke er sjovt – det er da helt bestemt – det var bare ikke lige noget jeg havde set komme.

Altså at der skulle laves en lokal-avis af ham og mig – at der skulle laves en hjemmeside for byen hvor redaktøren gerne vil sparres med jævne mellemrum, et mediehus der skal bemandes et par eftermiddage om ugen osv,osv….. Og så har jeg da slet ikke tænkt på at nævne tjanser i Janusbygningen, hvor der også tilbringes tid.

IMG_7616

Men nu er det pludselig blevet jul  - helt uden jeg har lagt mærke til det, har julen sneget sig indenfor

Her er vi stort set klar til en voksen-juleaften sammen med datter og svigersøn uden børnebørn i år. Vi skal i den grad hygge os med snak og god mad – uden børn der kræver et svar her og nu. Ikke fordi vi ikke har lyst til at være sammen med børnene – det har vi bestemt. Faktisk har vi lige været sammen med vores børnebørn i Malling i nogle dage på grund af lukkedage i institutionerne og vi har nydt det har vi. Og senest en “reserve-juleaften” sammen med hele fem af slagsen i Kolding – så det er ikke fordi vi ligger på den lade side!

Selvom det ikke har været sjovt at forlade vores hjem efter et indbrud sidst i november – det er med bævende hjerte man låser sig ind efter 3 dages fravær…… men nu er vi hjemme og julen skal tilbringes her – så der er ikke tomt (bare til orientering)!

Og nu sænker julefreden sig over os og hjemmet her. Det meste er forberedt til i morgen og i aften hygger vi to gamle os sammen med at pynte juletræet. Det er så 42. gang at vi i fællseskab har pyntet juletræet lille-juleaften, og vi hygger os hver gang!

IMG_7138

 

Rigtig glædelig jul og et godt nyt år til jer der stadig gider at kigge forbi her på adressen.

2 kommentarer:

Tina - omme i London sagde ...

Rigtig glaedelig jul til dig og dine ogsaa. :)

kokken sagde ...

Tak i lige måde og tusind tak for at du kom forbi!