mandag, september 19, 2011

Hjemme igen!!!

 

Sikke en tur vi har haft!!! Der har virkelig været slik for øjnene uanset hvor vi har vendt blikket… Bedst af alt var himlen blå hver eneste dag og der var sol både på himlen og i maven.

At gå rundt i de små gader i Chania på Kreta er da lige til at blive glad i låget af!

IMG_7497

 

Det smukkeste lille kapel fik en hilsen i deres gæstebog fra et par glade feriegæster fra danmark …..

IMG_7514

 

Vores hotel var det mest fantastiske sted med udsigt ud over havet, som man ikke kunne blive træt af at kigge på – og hold op hvor er det godt at få sol i øjnene…..

IMG_7536

Vi har været på besøg på en gård hvor der blev fremstillet olivenolie, og hvor der også var plads til at familien kunne få en hverdag til at fungere.De vasker skam også tøj på Kreta og en snor fra et meget gammelt oliventræ til et andet fungerer helt fint…….

IMG_7550

 

For et par rødvins-elskere var det rigtig hyggeligt at besøge en vingård oppe i bjergene. Her blev produceret både rød- og hvidvin og vi fik lov til at smage både den ene og den anden slags Smiley

 

IMG_7582

Og man skal jo ikke forhaste sig, så der er plads til en hyggesnak og et lille glas i dejlige omgivelser …..

 

IMG_7571

… og skulle man gå hen og blive træt var der et skønt hjørne hvor man lige kunne tage en slapper!!!

IMG_7574

Og det har vi også gjort: En fantastisk uge på et helt igennem fantastisk Panorama Hotel som er på Primo Tours program….

IMG_7532

.. jeg tror det kan nåes inden vinter hvis du har lyst. Sæsonen slutter først med udgangen af oktober Smiley

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Kan vi ikke indføre kartoffelfri uge i Danmark, så snuppede jeg lige landmanden med derned, for dine billeder emmer af ro, varme og tid til hinanden :-)

kokken sagde ...

Vi kan jo ikke undvære vildmosekartoflerne, men ellers ville det da være en rigtig god ide! I ville nyde det og mon ikke I kan finde et andet tidspunkt - dejligt er der under alle omstændigheder! Knus herfra:)