søndag, april 06, 2008

Kultur eller bare tur !?

Ja, den næste uge byder på store oplevelser er jeg ganske sikker på. Jeg skal se/høre lidt kultur og jeg skal på tur.
Allerførst er jeg fuldstændig skudt i Johannes Møllehave, og han kommer her til byen i morgen, hvor han skal holde foredrag om humor!
Spørg lige om jeg har en billet og spørg også lige om jeg glæder mig!
Tænk han holder foredrag lige ovre på den anden side af gaden hvor jeg bor.
I princippet kunne han jo godt have fået tilbudt en overnatning her på adressen, men det var måske lige i overkanten ;-)

Og tirsdag tager jeg så på tur! To søde piger og så lille mig vi tager da bare lige en tur til Århus tirsdag aften! For da skal den godt nok ikke have for lidt på det alternative!

Vi er alle tre bare så fascinerede af Pablo Russel, og han er i Danmark lige nu. Og han kommer til Århus tirsdag aften. Og vi er på pletten!
Vil du vide mere om Pablo Russel så kig lige her http://www.pablorussell.comEn dejlig uge venter forude og hold da op hvor jeg glæder mig!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er blevet fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Hold da op hvor lyder det spændende! Jeg er blevet viet af Møllehave og har det med ham præcis som dig - du er godt nok heldig at skulle til et af hans foredrag. Og Pablo Russell, hvor spændende, det er ham der arrangerer indiansk svedetelt. Du må fortælle om oplevlserne bagefter!

kokken sagde ...

Du kommer til at høre mere Madame, og jeg glæder mig så meget!God dag til jer :-)

Lene sagde ...

Uhh jeg gad godt høre Johannes Møllehave, jeg elsker hans bøger.
Knus herfra
Landmanden skal ellers ned i nærheden af dig næste søndag, men jeg skal være hos min far, for ellers havde jeg tænkt mig at banke på din dør :-)

Anonym sagde ...

Lene: Jeg glæder mig også bare så meget. Næste søndag ville jeg da gerne have haft besøg - måske en anden gang. Skal landmanden besøge en kartoffelavler her, for så er det een af mine forenings-venner. Og hans kartofler er gode skulle jeg hilse og sige! Pas på dig - kram herfra!

Tina - omme i London sagde ...

Jeg saa Johannes Moellehave i den danske kirke i London, i forbindelse med HC Anderser's jubilaeum(?). Han er helt fantastisk og har bare det smukkeste sprog og den mest indlevende maade at tale paa. Jeg sad helt fremme paa kanten af kirkebaenken :). God fornoejelse - ogsaa med ham Pablo, som jeg vidst ikke kender noget til.

Anonym sagde ...

Tak Tina, jeg har også været til et foredrag med ham tidligere, rent faktisk to gange. Og begge gange kunne jeg simpelthen flyve på vejen hjem. Pablo er lidt mere alternativ, måske siger hans bog dig noget: Vinden er min mor! Ham glæder jeg mig også til, men det er en helt anden boldgade :-) Tak for din kommentar!

Lene sagde ...

Landmanden skal ned til MCtræf i Ølgod :-) nu er motorcykelsæsonen jo startet :-)