tirsdag, april 08, 2008

Det var så godt ...

Ja, det var et fantastisk arrangement og hvor har jeg grinet! Men når det er sagt så er Møllehave ved at være en ældre herre, og det var tydeligt at han åbenbart lige havde været syg.

Som indledning blev der sagt at Møllehave af sin læge havde fået at vide at han kun måtte tale uafbrudt i 1½ time.
Det var der så een der havde lyst til at få sin egen læge til at give en recept på. Altså ikke til ham selv men til fruen. Hvad bilder han sig ind!? :-)

Men vittighederne kunne Møllehave huske det må man sige. Og der blev grinet. Og der var fyldt op. Ialt 400 mennesker var mødt frem og det var da flot i vores lille by.


Og som et ekstra plus havde man så lov at se "Påskeudstillingen" i Janusbygningen og det var da en god måde at få folk til at kigge på kunst.

Alt i alt en dejlig oplevelse ..... og i dag er det så Pablo! Ja, ja

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg var slet ikke klar over, at J.M. havde været syg nu. men godt at I fik en god aften.

Knus

Liselotte sagde ...

Dejligt at I fik en god aften, selvom den var pålagt restriktioner :-)

Unknown sagde ...

J.Møllehave er jo altid en god fortæller.Har du læst"Det skal mærkes at vi lever" af Karen Thisted om J.M. og Benny Andersen

johanne sagde ...

Jeg vidste heller ikke, at Møllehave har været syg.

Jeg har oplevet ham for et par år siden, hvor han holdt foredrag her på øen over samme emne. Der blev serveret kaffe og lagkage i forsamlingshuset, men jeg glemte lagkagen til fordel for Møllehave. Jeg elsker den mand....han kan gøre ethvert menneske forpustet og sprede glæde på en grå dag.
Dejligt at høre om din oplevelse.

Hvis jeg må anbefale en af hans bøger, så er det en meget gammel bog, nemlig: Det tabte Sekund.

Anonym sagde ...

Uhm hvor lyder det spændende! Jeg ville gerne have været med. Men det er trist, at Møllehave fik to blodpropper i hjernen i januar. Jeg kan se på nettet, at Kristeligt Dagblad har skrevet om det 19/3 med overskriften: Jeg håber, der er bibliotek i paradis.

God fornøjelse med Pablo Russel - jeg er meget spændt!

kokken sagde ...

Tak for alle jeres kommentarer - har været lidt for meget på farten til at kunne svare jer. Men som I kan læse har det været to helt fantastiske aftener, hvor der bare er blevet fyldt på med ting som vi alle har brug for at minde hinanden om.

Endnu engang tusind tak for jeres kommentarer....