torsdag, marts 06, 2008

Tiderne skifter .....

Jeg ser hver eneste dag børn i det smarteste out-fit! Alle farver matcher, den nyeste trend bliver prøvet af.

Og så fik jeg lige lyst til at hoste "DA JEG VAR BARN" (HOST) ..... Da gik man i lyserøde underbukser når det var rigtig varmt.

Se det gjorde børnene, for dengang havde de ikke den højeste prioritet - det havde derimod den ældre generation.

I min familie ville man som voksen frygtelig gerne være nydelig, når man viste sig for omverdenen. Og min bedstemor (farmor) kunne ikke drømme om at gå nogen steder uden at være ordentlig klædt på!Og jeg husker stadig når mine forældre skulle have deres "søndags-motion".
Så gik man tur - måske mest af alt for at blive set. Min far med hat - der pænt blev løftet til goddag , når man mødte kendte folk. Og min mor bar naturligvis også hat der matchede frakken.

Er det nødvendigt at sige at det er mig i midten på billedet :-))

God dag til jer derude ...........

12 kommentarer:

Lene sagde ...

Du ser dejlig ud,fru koch :-)
Hvor gammel mon din farmor var dengang? For du og jeg går helt sikkert i tøj, som også en yngre kvinde kunne gå i, sådan var det ikke dengang. Jeg så aldrig min mormor i lange bukser, det var altid kjoler :-)

kokken sagde ...

Tak Lene! Jeg vil tro hun har været i starten af halvfjerdserne på billedet. Ja, det var helt utænkeligt at man skulle låne tøj af ens mor når man skulle i byen, det har min datter praktiseret mange gange ;-)

Anonym sagde ...

Tiderne ændrer sig i allerhøjeste grad - min datter som er 12 låner også tøj, smykker og dufte - af mig som er 50! Min egen mor lignede en "voksen dame" som 14-årig - jeg gør det ikke endnu ...

Anonym sagde ...

Da jeg foerste gang moedte min svigermor var hun 60 aar og "gammel" i konekjole og haandtaske over armen, fruesko og hvad jeg senere opdagede,da hun var paa ferie hos os,underbukser med "lange" ben.Hvis hun saa mig i dag,jeg som er paa den alder, i Jeans og Gudrun Sjoeden toej ville det vaere interessant at vide hvad hun taenkte. Ja,tiderne har sandelig forandret sig, Heldigvis!!! Soedt billede!
Ann i Vancouver

kokken sagde ...

et cetera: Ja jeg skal love for at tiderne skifter. Tænk at jeg går i det samme tøj som mine kolleger der er i tyverne - det var jo utænkeligt for i min egen ungdom!

ann: Tak for dit besøg og for din historie om din svigermor. Vi er vist nok mange på vores alder der har oplevet det samme. Du har ret: tiderne skifter (heldigvis) - tak for din kommentar!

Unknown sagde ...

Dejligt billede og nej det var ikke nødvendigt, at fortælle det var dig i midten. Du har overhovedet ikke forandret dig ;o) Kan selv huske jeg har haft den størrelse "trusser", men ikke at de var lyserøde.

kokken sagde ...

Næh, jeg synes også at jeg ligner mig selv ;-) Trusserne er dog blevet lidt mindre - selv om jeg er blevet større ha,ha........

Marianne sagde ...

Og beskeden var, at man skulle være ren og pæn helt ind til benet - får hvis der skete en noget så skulle man kunne være sig bekendt :-)

kokken sagde ...

Marianne: Ja det skulle jo nødigt hedde sig. PS: Blev så glad da jeg var forbi hos dig, over at det går så godt hos jer :-))

Anonym sagde ...

Sikke et dejligt billede - og det er sjovt at se dig som barn i sådan noget, man jo gik i i vores barndom. Ja tiderne skifter sandelig, og nu er selv små børn i dyrt og moderigtigt tøj fra top til tå.

johanne sagde ...

Ja, jeg er da heller ikke i tvivl om, hvem skønheden i midten er. Du har næsten ikke forandret dig.

kokken sagde ...

Johanne: ;-))) Du er simpelthen FOR SØD!