lørdag, marts 08, 2008

Bare jeg da ikke også ryger ud .....

..... for der bliver godt nok sendt lidt af hver i containeren lige for øjeblikket. Hold da op hvor der bliver gjort i orden rundt omkring.

Nyt gulv og nye senge er det blevet til.


Man smider vel ikke "Prinsessen på ærten" i containeren. For det er nemlig mig. Hold da op hvor bliver der dejligt her i huset.

Og hold da op hvor er det dejligt at være gift med en energisk mand - der har tid og lyst!

God week-end til jer derude .......... jeg har lige nogle sorte sække der skal slæbes ud i traileren!

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Flot og lyst soveværdelse du har fået. Vi er hældig vi to jeg har næmmelig også en energisk mand, men de kan være svære, at styrer dem når forår nærmer sig, så skal der ryddes op.

kokken sagde ...

Tak for dine søde ord, og tak for dit besøg. Du har ret de kan være svære at styre, men gør det noget ;-) God søndag til dig og dine ...

Anonym sagde ...

Hvor ser det nye soveværelse dejligt ud, Fr. Koch, roligt, "rent" og lyst som sådan ét skal - og hvor klart man fornemmer din glæde ved at have en husbond der nu både har tiden og lysten til diverse praktiske gøremål - I er fantastiske til at se det gode i en given - og ikke helt selvvalgt - situation! Det går "rent ind" heroppe i det nordjyske - så jeg sender lige et kram :-)

kokken sagde ...

Tusind tak for de søde ord og tak for dit kram :-) Fortsat go søndag til jer og kram tilbage ....

Lene sagde ...

Nu har jeg jo heldigvis kunnet læse med hos din kære mand, og ved at han smider ikke guld ud og at han har sans for kvalitet, så du kan være helt rolig

kokken sagde ...

Det var da rigtig sødt sagt af dig Lene - tusind tak skal du have for den kommentar :-)