mandag, november 26, 2007

Vi lister os afsted på tå...........

Ja, de lidt hurtige bevægelser (der plejer at være kendetegnende for min måde at komme fremad på) ja de er sat på stand-by!
Men stille og roligt går det fremad.

To søde små krukker fyldt med julestemning har en kollega være forbi med. Desværre var jeg ikke lige hjemme da hun kom, jeg valgte simpelthen at holde fast i en aftale hos frisøren! Lyder det vildt - det var det også - men jeg klarede det med en pille eller to - og var glad for at håret var blevet ordnet da jeg var færdig!

Udover de søde krukker, var der som en lille ekstra overraskelse en plade chokolade fra mine to "yndlingskollegaer" - gæt selv hvorfor det ikke var muligt at tage et billede af chokoladen!

Jeg er sikker på af Jannie og Linda ved hvorfor!. Marabou hjælper på alt mener de to. Jeg kan også se at såret er blevet meget, meget pænere.

11 kommentarer:

Jette sagde ...

Nyt hår, chokolade og dejlige hilsner kan virke meget helende, ha' en god dag :)

Unknown sagde ...

Lyder som om at det går fremad, men føler med dig, det må godt nok være hårdt og gøre ondt. Godt der er nogen der husker at glæde dig.

Lene sagde ...

Godt at høre, at du klarede frisørbesøget, og der er helt sikkert helende kræfter i chokolade ;-)
Nu må du se at blive frisk til julerejsen, så ikke noget med at komme for hurtig i gang.

kokken sagde ...

Tusind tak for hilsner fra de dejlige damer. Ja, det går fremad -og ja, jeg skal nok tage det lidt med ro - og ja, det er fantastisk at der er nogen der husker at komme forbi enten på adressen eller på mail, eller for den sags skyld på bloggen. Ih hvor det hjælper :-)

Tina - omme i London sagde ...

Rod igennem skraldespanden og se om der staar "mindst holdbar til - et eller andet tidspunkt som er efter i dag" paa pakken og send den saa ind og anklag dem for falsk reklame. Det kan vaere der kommer endnu en plade ud af det. :)

kokken sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
kokken sagde ...

"Mindst holdbar til" hvor f.... kan de vide det fra!!! Jeg ved i hvertfald at den holdt ikke ret længe og det gør den aldrig. Sku' man klage? Tak for din dejlige kommentar Tina ;-)

Anonym sagde ...

Det var rigtig godt at høre, at det går fremad, fru Koch! Og sådan et frisørbesøg kan peppe én gevaldigt op. Det var vel nok sødt af din kollega at komme med krykker og chokolade. Og så gætter jeg på, at det er svært at fotografere chokoladen nede i maven ;-)

kokken sagde ...

Det er det madame - men jeg vil lige gøre opmærksom på at jeg har delt med familien (meget imod min vilje ;-)

et cetera sagde ...

Fr. Koch - SÅ dejligt at høre at du er ved godt mod - og at der tænkes på dig, det ved du forhåbentligt - et stort men forsigtigt knus skal du lige ha' - men knus involverer jo som regel ikke knæene ;-D

kokken sagde ...

Tak for dit knus et cetera - jeg kunne mærke det helt nede i knæet - men på den gode måde ;-))