tirsdag, november 27, 2007

I denne søde juletid .....

... man kan sig ret fornøje ...

Ja, der er mange opfattelser omkring det at det er jul. Julen for mig er ført og fremmest at der sniger sig lidt rødt ind i mit hjem. En julestjerne og lidt røde lys - ja så er det ved at nærme sig her i vores hus og i maven.
Men julen er jo også minder om det der har været - men sandelig også forventninger til det der skal komme ......


...... kort sagt tid til eftertanke - for mit eget vedkommende meget mere end nytår f.eks.

En ting der kan undre min lille hjerne er f.eks. at man skal tænke på andre meget mere i julemåneden end resten af året.

Gamle tante Agathe skal hentes hjem fra plejehjemmet, for at hun ikke skal føle sig alene juleaften, hvad med de 364 andre aftener hvor hun sidder alene. Ja, jeg ved godt at vi alle har så travlt - og hvis sandheden skal frem, så har jeg jo heller ingen der sidder og venter på at blive hentet i julen.

Og skulle jeg komme til at sidde sådan et sted engang - ja, så skal de sandelig nok få at vide hvad jeg mener om det ..... eller noed ;-))))

9 kommentarer:

johanne sagde ...

Du har så sandelig helt ret, fru Koch. Hvorfor ikke være gode ved hinanden hele året igennem. Det undrer mig hvert år, hvor mange mennesker der siger dette. Hvorfor siger de det? Hvorfor lever de ikke bare op til det hele året igennem - dem der har nogen at drage omsorg for?

Til lykke med dit nye layout. Både bloggen her og dit nye hår er fint. Jeg kan godt forstå, du ikke vil skifte manden ud, og han er sikkert også helt tilfreds med, at din trang til fornyelse kun sker her på bloggen.

Det glæder mig bestemt, du er den samme, som du altid har været. Hvorfor dog også lave om på det, når indholdet er som det skal være.

Håber det går godt med knæet.

kokken sagde ...

Ja Johanne man kan kun undre sig over at folk bliver så "gode" fordi det er jul;-) Tak for alle dine søde betragtninger - jeg tror også Henry er glad for at jeg i "første omgang" nøjes med at skifte lay-outet ud! Ha' det godt på din dejlige ø! Kram til dig og dine herfra ...

Unknown sagde ...

Skal nok komme og hente dig én gang om året, så skal vi s.. ha det sjovt. Ha det godt så længe.

Anonym sagde ...

Haha, fru Koch, det er godt, at du har planer om at lade familien det vide, hvis de forsømmer dig engang ... Og du har så evig ret i det med, at det ikke er nok at tage sig af de ensomme i julen - hvad med alle de andre dage i årets løb! Jeg tager sparket til mig - jeg har en gammel tante, dog ikke Agathe.
Din stue ser varm, smuk og indbydende ud!

kokken sagde ...

Sister: Forventningens glæde er som bekendt den største - og nu begynder jeg så småt at glæde mig til at blive lidt mere affældig end jeg er i forvejen;-)Ha' det godt - og hils i Berlin .....

Madame: Ja, man kan jo lige så godt forberede sine omgivelser på det værste - måske bliver de glædeligt overrasket. Måske bliver jeg en blid og sød ældre dame til den tid..... Ha - hvem tror på den.
Tak for dine ord om stuen :-)

et cetera sagde ...

Fr. Koch - jeg pr�ver lige fra en ende af - din lille kommentar til julen vakte b�de eftertanke og trak et ordentligt grin frem - kommer du nogensinde til at sidde alene p� et plejehjem s� kommer jeg og holder dig ved sleskab - ak og ve - det stakkels personale - for jeg tror vi kommer til at sidde der med "h�j cigarf�ring" :-D
Dit julestilleben erdejligt - smukke tone-i-tone farver - og du gav mig en god id� til at finde mine "te-glas" frem - de er jo helt rigtige lige nu!

et cetera sagde ...

Altså selskab mente jeg jo - men sleskab kan måske også være skægt :-D

kokken sagde ...

Jeg tror begge dele er hyle-skægt et cetera - og du har ret - det plejepersonale der er der til den tid vil sikkert få lidt at se til! Og vi vil være et par der diskuteres når personalet holder pause - er det ikke lidt hyggeligt at tænke på ;-)

et cetera sagde ...

Jow!!! :-D