søndag, november 18, 2007

Hvorfor tænke på jul allerede

Det skal jeg da lige fortælle dem der gider at høre på det:
For første gang i hele mit liv rejser jeg med min dejlige mand langt væk i julen!!!!!

Har aldrig troet at jeg skulle få lyst til at lave om på "min gamle jul".
Ikke desto mindre rejser jeg til mit dejlige Thailand for at nyde det her

... og det her og rigtig, rigtig mange dejlige dage på vandet - hvor jeg skal snorkle, bade og bare være til.


Altsammen bare fordi jeg har muligheden for at komme afsted.

Og fordi jeg ved at alle mine børn, både store og små, får en dejlig jul sammen med gode mennesker der er kommet til efterhånden som familien er vokset.

Og det er ikke så ringe endda!

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som en skøn idé, fru Koch, det vil jeg også gerne prøve engang.
Nu har I rigtigt noget at se frem til.

Sister Bonde sagde ...

Skulle lige til at skrive: Jeg vil med.
Men det vil jeg ikke. Ikke i år.
Var i Nord-norge i julen sidste år og var i Californien i julen 2001. I år trænger jeg voldsomt til at være hjemme og se alt mit julestads og mine kære, som kommer her. Men jeg ønsker jer to en bragende god tur, for det bliver det.

Liselotte sagde ...

Det var en anderledes måde at holde jul, men jeg er sikker på, at det vil bekomme jer rigtigt godt. Afsted ned til varmen, hvor I kan nyde hinanden og stilheden. Jeg tror det bliver fantastisk :-)

Jette H sagde ...

Vi har snakket om at gøre det samme, da jeg for første gang har rigtig lang juleferie, men kan alligevel ikke helt undvære "børnene", det må vente til de har familie og selv holder jul. Rigtig god tur til jer begge :)

kokken pipper sagde ...

Vi glæder os rigtig meget, men vi er også lidt spændte for vi elsker begge den danske jul, men vi vil også så frygtelig gerne rejse :-)

johanne sagde ...

Og det er en rigtig god idé. I skal nok få det hyggeligt. Ting er til for at forandres...således også med julen.
Vi kan ikke rejse...men vi kan skære ned og forandre traditionerne, og det har vi gjort.

kokken pipper sagde ...

Ja, Johanne og det er også lidt det vi er ved at tage tilløb til. I år blev det sådan at vores datter, der lever i et nyt forhold, ikke har sine børn i selve julen i år og for at gøre det lettere for hende, ja så var det dejligt at kunne sige at hun ikke skulle tænke på os. Vores søn vidste vi skulle til svigerfamilien i år så derfor er det rent egoisme: Vi vil så gerne være sammen med dem allesammen til næste år!Og vi vil så gerne prøve at holde en afslappet jul. Og så må vi jule inden vi rejser og det kan vi sagtens nå. Vi tager først afsted den 19. december! Tak for din hilsen Johanne:-)

Lene sagde ...

Sikke en dejlig beslutning, om det er herhjemme eller ude, det vigtigste er at det er det man vil :-)
Og sikke du da kan, flot udseende til bloggen og nyt banner :-)

kokken pipper sagde ...

Lene det har du ret i, og rejsen har været bestilt i flere måneder så det er ikke nogen over-night beslutning. Tak for kommentaren om "mit" nye udseende. Håber at kunne leve op til betegnelsen "et fest-fyrværkeri" - men der kommer nok lidt alvor indover også. Det skal der i hvert fald! Kram til dig

et cetera sagde ...

Hvor dejligt, Fr. Koch - det er tit sådan når jeg kommer forbi her hos dig - så bliver jeg sgu' så glad (undskyld jeg bander - men nogle gange skal tingene altså understreges!)Det lyder som en pragtfuld løsning - og mht familiebaglandet kunne det vist næsten ikke være et "bedre" tidspunkt - det er lidt tidligt - og jeg kommer nog til at ønske Jer et igen, men jeg håber at I må få en rigtig dejlig tur!

kokken pipper sagde ...

Åh hvor er det godt at høre at du bliver glad når du kommer forbi her i min "lille butik"! Jeg bliver også glad når jeg læser dine kommentarer - og ja - vi tror det er en fin løsning på vores normalt meget stressede jul! Stille og rolig skal vi bare gå tur på stranden og holde i hånd! Lyder det ikke bare for godt :-)