onsdag, november 21, 2007

Alt gik som håbet ....

Ja, alle børn og dermed også deres forældre, var rigtig godt tilfredse med resultatet.

Forestillingen gik rigtig godt og bagefter kunne vi så sidde lidt og kigge på hinanden og jeg tror mindst 10 gange sige: Vi gjorde det sgu!

Otte voksne har knoklet med denne forestilling både foran og bagved scenen.

Nu er det så overstået - og som altid er der sket det, at nogle af de børn der sjældent har fået sejre overhovedet, lige pludselig har fået det på en scene.

Jeg har set det så tit! Følelsen af at "her kan du ikke undværes kammerat - vi er totalt afhængige af lige præcis dig" - ja den følelse er der mange af disse børn der aldrig har haft før.

Og derfor er det store sejre der bliver halet hjem sådan en aften. Og de gør godt i maven.

I morgen er det hverdag ......

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Tillykke, rigtig godt gået. De skulderklap, til disse børn, tager de med sig resten af deres liv. Flot fr. koch.

Anonym sagde ...

Det var godt gået, fru Koch, og hvor er det dejligt, at de unge mennesker fik sejren at mærke, det at de virkelig kan noget. Det minder mig om en udsendelse, jeg engang hørte med Peter Mygind, hvor han fortæller det samme. At det først var, da han fik interessen for skuespil, at han fandt sig selv.

kokken sagde ...

Ja, sådan er det! Jeg husker for år tilbage at jeg havde en meget "utilpasset" dreng med til børneteater. På et tidspunkt sagde jeg til ham at han altså var nødt til at komme hver eneste gang fordi vi ikke kunne undvære ham. Og svaret glemmer jeg aldrig så længe jeg lever: Det er der aldrig nogen der har sagt til mig før dig Søs! Jeg kan stadig mærke det i maven her hvor jeg sidder og skriver. Tænk de findes også den slags børn. Behøver jeg at fortælle at han kom til at elske sit teater- og jeg kom til at knus-elske ham! I dag er han voksen og har selv børn - men vi får en hyggelig snak når vi mødes! Tak for jeres kommentarer - en dejlig start på dagen!

Anonym sagde ...

Åh - hvor er det gribende at læse, hvad du fortæller. Jeg kan godt forstå, du stadig kan mærke det i maven.

et cetera sagde ...

Jeg t�nker s� tit hvor heldige de er de dejlige unger, at de har dig! At give dem s�dan en succesoplevelse - hvor var det dejligt at l�se om!