søndag, juni 17, 2012

En helt fantastisk dag ….

Endelig oprandt dagen, hvor vi havde arrangeret en bustur til vores smukke hovedstad.

En bus med 60 personer tog afsted lidt over klokken syv om morgenen og det blev een af de få smukke sommerdage vi har ventet på så længe. Vejrguderne var med os og dagen blev helt fantastisk.

For meget lang tid siden havde jeg lavet en aftale med en af de sødeste, smukkeste og ikke mindst dygtige teaterskræddere vi har i kongeriget.

Michael Nøhr er een af kun 35 uddannede teaterskræddere i danmark, og han ved hvad han snakker om. Og det blev jo ikke værre af, at han har haft en stor plads i mit hjerte siden vi slog vore folder med teaterarbejdet her i byen. Nu stod han så der, ved Folketeatret og ventede på en flok jyder fra hans hjemby.

Jamen livet er da et eventyr!!!

Efter gensynskram og en glad fornemmelse i maven, så kunne han vise os alt der gemmer sig bagved en scene på et ældgammelt teater. Folketeateret er et fantastisk gammelt hus, med masser af historie.

 

IMG_7615

IMG_7617

Mange af deltagerne er normalt ikke teatergængere, men de fik et godt indblik i, hvad der foregår bag kulisserne. Så fantastisk en oplevelse!

Men vi måtte jo videre i dagens tekst, for hovedopgaven for os var jo at bringe en flok jyder frem til Bakken og der er altså noget om snakken “Der er sjovest på Bakken”.

En helt fantastisk revy fik vi at se, og bedst af alt: Det var en af de helt fantastiske sommerdage vi har haft i meget lang tid. Og da bussen vendte næsen hjemad begyndte det at regne, så det var bestemt timet godt.

Vi landede et godt stykke over midnat, så nu skal der lades op til nye sjove eventyr. Man ved aldrig, hvad der venter lige om hjørnet. Men vi siger tak for god ro og orden til deltagerne og glæder os allerede til næste år!

Ingen kommentarer: