søndag, maj 27, 2012

Hjemme igen …..

 

Efter hele fjorten dage i Tyrkiet.Og vel er der smuk i Tyrkiet, men aller smukkest er der dog når solen skinner. Det gjorde den så desværre ikke ret tit mens vi opholdt os der.

Til gengæld havde vi sol i maven over at holde fri fra de daglige pligter (ha-ha sådan er det at være efterlønner – pligter har man stadig). Der har været rigeligt at tage stilling til inden vi tog afsted, og ferien kom meget belejligt.

Til tider var der blåt nok på himmelen til et par husar-bukser. Det var min mors udtryk i min barndom, når vi syntes vejret var lidt tvivlsomt. Ved ikke om teorien holder, men af og til har det da været en trøst om ikke andet….. Smukke detaljer skulle man ikke lede længe efter:

IMG_7675

Og ture i omegnen var der skam rig lejlighed til. Skildpaddestranden fik et besøg og under en sejtur på floden kom vi forbi kongegravene, der blev bygget ind i klipperne før Kr.fødsel. Man kan undres over hvordan de bar sig ad.

Historen vil vide at det var en konge der havde en søn og en datter der forelskede sig i hinanden og kongen fik besked på at det var ikke særlig godt, så han skulle dræbe dem begge. Det siger sig selv at det ikke var så nemt for kongen, så i stedet fik han bygget husene i klipperne og der boede hans søn og datter så…. om det er helt sandt kan man naturligvis diskutere, men jeg synes historien er god, og det er vel af og til det vigtigste.

IMG_7685

På hjemturen fik jeg lige øje på en tørresnor Smiley, der blinker Ved altså ikke hvad det er med mig og tørresnore, men som regel har jeg altid et billede med hjem af en tørresnor!

IMG_7674

Dejligt at være hjemme, og tak for at solen skinner over Moder DanmarkSmiley

Rigtig god pinse til alle!!!

4 kommentarer:

Johanne sagde ...

Velkommen hjem :-) Det lyder som om, I har haft en pragtfuld tur. Og smukke billeder du sætter ind.

Historien samt husene i klipperne kan jeg godt li´, og husene ser da ganske vidunderlige ud. Ved ikke lige, hvordan de er indvendigt, men måske kan de lejes ud!

Jeg drages også selv af tørresnore ...så jeg forstår dig godt. Tøj til tørre vidner jo om, at der bor mennesker inde bagved. Almindelige mennesker som dig og mig, og som også skal have vasket sit tøj. De har en historie. Kan sagtens genkende din tanke :-)

Fortsat god Pinse til dig, selvom der ikke er så meget tilbage af den nu. Knus

Pia sagde ...

Jeg så dig hos Mosekonen, derfor er jeg her :-) Jeg læste under din profil at du bl.a. skriver lejlighedssange. Det har jeg gjort i mange år. Jeg er dog stoppet med det, men det er en længere historie.
Det lyder som en dejlig ferie i Tyrkiet. Der fejrede vi gemalens 60 års fødselsdag med vores unger :-)

kokkenpaablokken.blogspot.com sagde ...

Tak Johanne , har ikke tænkt på at tørresnore-dillen havde den forklaring, men det er jo indlysende.håber alt vel på den dejlige ø! Knus

kokkenpaablokken.blogspot.com sagde ...

Hej Pia velkommen her på adressen, hvor der ikke sker så meget. Er ikke nogen særlig stabil blogger mest af alt fordi det virkelige liv hele tiden kræver min tilstedeværelse;-) men kig endelig forbi. Sjovt at du også har været sangskriver, der møder man mange sjove mennesker og er med til at gøre det lidt festligt for dem;-) god dag til dig.....