lørdag, april 02, 2011

Sikke en redelighed!!

Kun for at være venlig har ham-I-ved-godt prøvet på at opdatere min bærbare og det endte ikke særlig godt kan man vist roligt sige!!!

Nu har jeg så brugt et par dage på at få min nye bærbare til at fungere – og nu begynder det at ligne noget som jeg kan finde rundt i!!!!

Og alt imens at det stod på, har der været bestyrelsesarbejde der skulle passes, der har været besøg af sønnen med familie og der har været arbejde i Janusbygningen der skulle passes. Vi har også rendt til generalforsamlinger sammen med en hel stak fra vores lille by. Kun for at få valgt et par lokale folk ind, og det gik rigtig fint! Sjovt som der er sammenhold her hos os når tingene spidser til. Vi er jo kun et lille samfund i den store kommune, meeen de ved nu godt hvor vi holder til!!!!

Og mens alt det har stået på, er foråret lige så stille kommet nærmere. Min forhave ligner et farveorgie af gule og lilla krokus. Min peberbusk blomstrer og det er et sikkert tegn på at det lysner forude Smiley

 

IMG_5350

Nåh ja, så er der forresten også røget lidt klatmaleri af staffeliet – eller helt af staffeliet er det jo nærmest ikke kommet endnu, men summa summarum: Kedeligt er det ikke her på adressen!!

IMG_5349

Og så er det faktisk også ved at være tid for konfirmationssangene. Så der er lidt trafik her på adressen – og det klager vi ikke over – det er faktisk ret hyggeligt! Og vi har jo tiden til det – eller hvad!!

God dag til dig der kom her forbi – selvom der er langt imellem at der sker noget som helst på adressen her Smiley

Ingen kommentarer: