onsdag, marts 16, 2011

Ja,ja jeg er her da endnu!

I temmelig lang tid har bloggen ikke haft 1.prioritet, men det behøver jeg vel egentlig slet ikke at gøre opmærksom på. Jer der stadig kigger med, har sikkert observeret det!

Men det virkelige liv har i den grad krævet min tilstedeværelse :-) Ikke på den negative måde heldigvis, men der er så meget andet at tage sig til.

Der har været en tur til Malling som vi har nydt i fulde drag. Vores to dejlige børnebørn manglede nogen til at tage sig af dem, mens sønnen og svigerdatteren skulle ud for at blive lidt luftet….

Og Asger viste os at han er helt igennem musikalsk – og det gik af gode grunde ikke stille af!!!!! Trommer er faktisk et helt fantastisk instrument – og lyden fylder godt må man sige :-)

15-03-2011 051

Og farmors drøm om at alle skulle blive bidt af en gal strikkepind var næsten ved at gå i opfyldelse – kedeligt var det i hvert fald ikke!!!!

15-03-2011 045

Fandango havde besøg af mig og svigerdatteren og det gik heller ikke stille af. Vi fylder godt når vi kommer ud i verden – sikke vi kunne sætte butikken igang – på den gode måde tror jeg. Men vi sagde nu alligevel undskyld da vi gik :-)

Der har været bestyrelsesarbejde der skulle passes og der har været bekymringer om det store udland.

Som I nok ved rejser min datter jo jorden tynd for at udbrede kendskabet til malaria-forebyggelse .Lige nu er hun rejst fra Myanmare (Burma) til Thailand for at tage videre til Laos i dag…

Men bare hun holder sig i nogenlunde afstand fra Japan og omegn er vi tilfredse her på adressen. Men der falder jo lidt samvær med børnebørn af på den bekostning. Så i morgen går turen til Kolding, så deres bonus-far kan blive bare lige lidt længere på job….

Men når der ellers bliver lidt tid til overs bliver den for øjeblikket brugt på maleriet ….. for pokker der bliver malet her på adressen.

15-03-2011 035

Så hvis der skulle være nogen derude der bekymrer sig over den manglende aktivitet her på adressen, kan jeg berolige med at aktivitet er der rigeligt af – det foregår bare et andet sted.

God dag til jer der stadigvæk kommer forbi af og til!

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg er slet ikke i tvivl om der er krudt i en vis legemsdel hos dig ;-) se blot på billedet af dig, dejligt :-)

kokken sagde ...

Du har nok ret - lidt krudt er der vist......tak for din kommentar og for at du stadigvæk kommer forbi her på adressen;o)

Tina - omme i London sagde ...

Hvor er det dejligt at hoere at det er positivt nyt der har holdt dig fra cyberverdenen!

kokken sagde ...

Det virkelige liv har krævet min tilstedeværelse Tina - og det er slet ikke dårligt når det er gode ting man skal beskæftige sig med!
Tak for din kommentar og god week-end her fra vest!

johanne sagde ...

- Hvordan går det med hende...KONGEN PÅ BLOMSTEN, lød det fra mandens mund lige før.
Og jeg vidste straks, at han nok mente dig!
- Ja ja, sagde han, da jeg grinende rettede ham. - Det ka´ jeg da ikke holde styr på!

Men heldigvis kunne jeg berolige ham med, at det går godt :-)
Ønsker Jer en god weekend herfra.

kokken sagde ...

Tak for dine kommentarer Johanne. Hils din husbond og sig tak for den nye titel!! Har været lidt fraværende - uden bærbar og med masser af bøvl efter at ham-du-ved har pillet ved noget, som han ikke blev populær af;o) Go week-end!