torsdag, februar 19, 2009

Latter - åh jeg elsker latter….

Simpelthen – den latter der kommer snigende helt nede fra maven og til sidst bare SKAL ud.

Sådan har det været idag. Hold da op jeg har grinet så jeg fik helt ondt i maven.

Jeg var med veninden til vand-gymnastik og det er så hyggeligt. Og så får vi en god snak, skal jeg da lige love for!!!

Veninden har en far på 92! Alene det er jo en præstation i sig selv. Hans børn er gode til at besøge ham og hjælpe med lidt praktiske ting, som der nu kan være brug for, når man bor i eget hjem.Den eneste hjælp er en “pilledame” der kommer hver morgen og giver ham en pille.

På et tidspunkt beder han sin datter om at rydde op i sin pung. Der finder hun en brugt tog-billet til København!

Har du været i København far? Ja, det har jeg. Jeg ville i Tivoli, men der var godt nok lukket! Så tog jeg bare toget hjem igen.

Det var i februar sidste år. Da det blev sommer prøvede han så igen! Da var der lang kø ved indgangen så da gad han alligevel ikke. Så tog han en tur op og ned ad strøget og tog så nat-toget tilbage til Esbjerg, hvor han var fremme kl. fem om morgenen.

Af og til føler han sig lidt ensom – så  på et tidspunkt havde han klippet et par kontaktannoncer ud som han kunne have lyst til at træffe. Hans datter har nu sørget for en kontak-ven fra Røde Kors og det skal nok komme til at fungere.

Nu er det så at der er lidt skyer i horisonten: Nu er han nemlig blevet lidt forelsket i Australien – så nu er min veninde lidt urolig for at han lige pludselig er på vej down-under.

Er der noget at sige til at jeg har grinet i dag. Og veninden er altså heller ikke nogen kedelig fortæller. Og hendes far er en elskelig mand, i fuldt  vigør! Åh fryd siger jeg bare!!!!!

4 kommentarer:

Nina sagde ...

Jamen, det er da en frydelig historie. Det er skønt med gamle mænd med go i. Jeg er jo selv begavet med en fader af den slags, og det er fint, selvom det ind imellem også kan være lidt bekymrende, hvad de nu kan finde op ;O)

kokken sagde ...

Men alligevel også fantastisk livsbekræftende! Og jeg er vildt misundelig - jeg har ikke haft forældre eller svigerforældre siden jeg var 30. Men jeg låner mig frem;o)

Madame sagde ...

Sikke en fantastisk histore, fru Koch! Ja, hvad finder den gamle mand dog på næste gang. Der er sandelig liv i ham, dejligt at han nu får en Røde Kors-besøgsven. Det skule være rigtig godt, hvis de to ellers swinger sammen :o)

kokken sagde ...

Ja, lad os nu se;o) Veninden er sikker på at han brummer lidt når han ser at det "bare er en mand";o) Tak for kommentaren!