onsdag, november 26, 2008

Starten er gået

Her i huset starter julen med en enkelt julestjerne. Det er et levn fra min mands hjem. Hans mor startede julen med en julestjerne og den tradition har vi taget til os her i huset.

IMG_4619

Men det skader jo ikke med en enkelt hyacint eller to. Jeg elsker hyacinter og duften kan gøre mig helt beruset!IMG_4620 Efter en dejlig biograf-tur i går er det tid til at koncentrere sig om de hjemlige sysler. Vejret er gråt og trist her mod vest, så det indbyder ikke til alt for mange udendørs aktiviteter.

5 kommentarer:

johanne sagde ...

Blomster skal der til, de er gode for sjælen af mange grunde.
Her er også gråt og trist, men husbond er ved at male stuevæggen hvid, og jeg bager boller. Mon ikke det kan hjælpe lidt :-)
Vi havde "Far til Fire" her i biografen sidste weekend, men jeg gad ikke gå i biografen uden børn! Dumt!!
Læs min kommentar til dig på min blog. Og så må vi to vist ellers huske at komme ud og gå en tur i dag :-) Knus til dig.

kokken sagde ...

Hvide vægge lyser da ihvertfald op;-) Og blomster skal der til....
Far til Fire er rigtig sød og børnene synes det var så sjovt og filmen kan sagtens ses uden børn. Vi var bare heldige at vi lige havde et par stykker ved hånden der ville følges :-) Tak for din kommentar både her og der!

Unknown sagde ...

Her er der også trist og gråt.Så det dejlig med julestjerner og Hyacenter til at lyse op ,det nok også på den tid af året,at jeg bruger flest penge til blomster

Marianne sagde ...

jeg har hverken det ene eller det andet..... Nu må jeg vist snart i byen :-)

kokken sagde ...

kære conny og Marianne:Stimulanser må der til når det er mørkt det meste af dagen:-)