torsdag, august 14, 2008

Fantastisk livsbekræftende.....

Et hundrede år og stadig fyldt med masser af liv - og flere drømme i behold.

Jeg så Ellen i TV i går.Hold da op for en dame. Hun har bestemt sig for at hun vil blive 105 år og at hun skal nå at se store vandfald i sydamerika inden hun bliver for gammel!

For det at rejse alene er ikke et problem. Hun tager af og til over til sin kæreste i USA ligesom han også af og til tager den omvendte vej.

Jammen for sytten da! 60 år er jo ingen alder så........
Nyd regnvejret idag - her bliver det vist overhovedet ikke lyst idag.....

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, er hun ikke bare forrygende fuld af livskraft? Man bliver i så godt humør at at vide, at der findes sådanne mennesker. Jeg så udsendelsen for et par måneder siden, så det må være en genudsendelse, du lige har set. Der har været et par udsendelser mere med Ellen Bentzen, bl.a. én hvor hun besøgte sit barnebarn i Alaska.
Ha' en dejlig regnvejrsdag, fru Koch :-)

Anonym sagde ...

Tak Madame. For pokker var det hende der besøgte sit barnebarn i Alaska, det kan jeg godt huske. Jamen det er jo helt fantastisk. Og du har ret - naturligvis var det en genudsendelse. I sender jo ikke så meget andet lige nu - dig og dine kolleger på DR;-)

Unknown sagde ...

Fr. kok - kæresten bor i Australien og sønnen i USA - så fik det på plads :D
Men det er og bliver en vidunderlig udsendelse om et pragtfuldt menneske. Glæder mig til at se udsendelsen, når hun fylder 105.

Anonym sagde ...

Tak for rettelsen Sister. Var faktisk lidt i tvivl om det var omvendt! Uanset: Fantastisk det er hun ...

Lene sagde ...

Jeg har ikke set den udsendelse, men besøget i Alaska hos barnebarnet, det var en god udsendelse. Og ja jeg samler som madame på gamle mennesker med livskvalitet :-) så fru Ellen er føjet til listen

Jette sagde ...

Hvis man kunne få garanti for at man var så frisk som hundredeårig, ville jeg godt....

Anonym sagde ...

Lene man kan samle på mange ting, men gamle mennesker er et helt fantastisk samler-objekt, så jeg er med i klubben. Kram til vildmosen herfra!

Anonym sagde ...

Jette hvor har du ret, så var det jo ingen sag. Desværre er det nok de færreste der kan følge med hende her ;-) God aften til dig herfra!

Marianne sagde ...

Hun er klart en af mine forbilleder og så med egen butler :-) Hun er et livsstykke ud over det sædvanlige....

kokken sagde ...

Ja, hun er helt fantastisk!