mandag, august 11, 2008

Et styk papegøje-trøje......

... ja så blev den færdig, min papegøje-trøje!

Ham I ved godt skulle tage et billede af fruen plus trøje, men som I kan se gik det op i pjat!

Så nu kan I så se resultatet uden indhold. Og bemærk de dejlige grønne knapper!

Fundet i Guldborg på Lolland, lavet af lokal kunstner.......

Det hele er startet med et besøg hos Liselotte, der har fået mig i den grad igang med at lave håndarbejde efter en pause på flere år! Jeg er hende dybt taknemmelig......

18 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Hold da op, hvor I klæder hinanden. Smuk trøje og ualmindelig smuk kvinde indeni :-)

Hvor er det dejligt at læse, at du har genfundet glæden ved håndarbejde. Det er så dejligt, når man kan inspirere hinanden :-)

kokken sagde ...

Tak for de søde ord og endnu engang tak for al den inspiration du giver alle os der kigger med hos dig. Du er en kæmpe inspirationskilde ikke kun hvad angår håndarbejde, men i det hele taget! Stort knus til dig her fra vest:-)

Anonym sagde ...

Nogle fine knapper er det Susan Odgård der også laver knapper?
De ligner glasuren i hendes krukker som er det jeg kender fra hendes hånd

anjoe sagde ...

Som du måske husker fra min blog tidligst, så er jeg ikke til knapper generelt, men skal det være, ja så tilhører dine der den bedre gruppe :-D

Og dejligt at ægteparret varmer op til at Jeres kabale efterlønsmæssigt går op *LOL*

Lene sagde ...

hold da op, du har da turboen på, fru koch. Det er helt vildt, som du får strikket trøjer :-) og så er de endda flotte hver og en.

kokken sagde ...

Gertrud jeg tror ikke det er Susan Odgård der har lavet knapperne. Det var i et tidligere bageri, at tre kvinder var gået sammen om at åbne et kunstgalleri. Der var filtede ting og malerier og så lidt keramik. Mange spændende ting faktisk. Ps. Velkommen her :-)

kokken sagde ...

Anjoe det glæder mig at det skulle lykkes at finde knapper der ku gå an efter din smag. Og nu hjælper det vel på det at de er købt i dit nabolag!
Kabalen skulle gerne gå op ja ;-)God dag til jer derovre....

kokken sagde ...

Lene tak for din kommentar. Nu har jeg haft ferie, så det hjælper jo noget på det. Men jeg elsker at sidde med den slags ting om aftenen og som sagt er jeg Liselotte dybt taknemmelig for at hun har inspireret mig. Det er mange år siden at jeg har lavet så meget håndarbejde så det er dejligt. Ha nu en god dag i sommerhuset idag - du trænger til en slapper! Kram herfra....

Anonym sagde ...

Wow, hvor er den flot, fru Koch, og eddersmart på dig. Dejligt at høre at Liselotte fik dig i gang med strikkepindene :-)

Anonym sagde ...

Madame tak for de søde ord. Ja jeg er så lykkelig over at være kommet igang igen med håndarbejdet! God dag til dig!

Anonym sagde ...

Når det er i det gamle bageri er det Susan jeg har dog lige fundet ud af hun hedder Odborg ikke gård.
Nu må jeg få besøgt det gamle bageri. Men det er som sædvanlig at det der ligger lige uden for ens dør. Det kan man da altid nå.

Anonym sagde ...

Ja, sådan er det så tit. Har kigget på Susan Odborgs hjemmeside og det er lige præcis i det hyggelige "bageri" knapperne er købt. Jeg fortryder bare at jeg ikke købte flere :-(

Marianne sagde ...

Hvor er den flot og den klæder dig så godt.... Jeg har også selv genopdaget håndarbejdetsglæde efter en pause på 14 år - hvordan kunne jeg glemme........

kokken sagde ...

Marianne: Hvor har vi meget at takke bloggeriet for! Og tak for de pæne ord......

Ella sagde ...

Den er utrolig smuk, og det samme er du Fru Kock :-)

Min trøje ligger standby, fordi garnet slap op, men det er på vej :-)

kokken sagde ...

Åh Ella tusind tak:-) Øv det er rigtig "træls" når man skal vente på garn. Sådan er det her i området med Noro strømpegarn. Kan bare ikke finde det nogen steder:-(

Unknown sagde ...

En skøn trøje, det er vel ikke muligt at få en opskrift? Den er bare så skøn med alle de farver. Jeg er lige gået på pension og vil gerne lave noget mere, end at gøre rent og lave mad.
inger-lisev@dbmail.dk

kokken sagde ...

Hej Inger-LIse. Har prøvet at sende dig en mail med en opskrift. Det lykkedes ikke. Og linket til din hjemmeside virker heller ikke - så hvis du vil maile til mig - så skal jeg sende dig opskriften. :-)